2handjes | creative workshops (logo)
2handjes logo met telefoon en mail
facebook linkedin youtube 2handjes-social-media-pinterest Instagram Icon

sfeerbutton zonder tekst

Creatief atelier van 2handjes.

Wanneer je het pand aan de Heuvelstraat 5 (magazijn 4), in het Brabantse Dongen binnenstapt, zul je merken dat sfeer bij 2handjes een hele belangrijke factor is. Alle ruimtes zijn praktisch ingericht, met een creatieve twist.

Het atelier binnen is heel ruim van opzet zodat je elkaar niet in de weg loopt. Vaak worden er meerdere workshops door elkaar gegeven. Dit zal je zeker inspireren.

Het atelier buiten is een belevenis om zich, je staat te werken in een omgeving met uitzicht op oude panden uit de vroegere leerindustrie. Het uitzicht is wijds en Diane heeft een leuke tuin gemaakt met groenten, kruiden en bloemen. Heerlijk om tussendoor even doorheen te wandelen. Bij mooi weer eten jullie zeker in de tuin.

Het loungecafé zorgt voor een huislijke sfeer waar jullie een lekker bakkie kunnen doen tussendoor, even weg van je werkplek. Een workshop boeken voelt bij Diane als een uitje vol ontspanning. Bij een dagworkshop serveert ze er ook de lunch. Kofiie, thee en een oudhollandse snoeppot het is er allemaal.

Door de combinatie van het loungcafé en het atelier heb je een “thuisgevoel” , alsof je hier al jaren komt.

Kom het zelf beleven!

Ik kan wel roepen kom het maar beleven. Volgens mij zeggen de spontane foto's hieronder genoeg. Allemaal spontaan door mij gemaakt. Een fotograaf kan alles mooi maken.
Proef hieronder vast het sfeertjeplakker 2handjes contact route kleinplakker 2handjes diane klein

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG