dianeMijn naam is Diane Trommelen. Ik ben de gelukkige eigenaresse van 2Handjes.nl en tevens het creatieve brein. Ik ben een vrolijke vrouw die passie en werk combineert, waardoor ik genieten van het leven tot een kunst heb gemaakt.

Na het behalen van mijn diploma aan de Middelbare land- en tuinbouwschool in Breda, ben ik een bloemenwinkel begonnen in het Brabantse Drunen. Deze heb ik 7 jaar met veel enthousiasme geleid. Daarna 2 jaartjes groothandel in cadeauartikelen. Het gemis om met de handjes aan de slag te zijn was een reden om weer iets anders te gaan doen. Workshops geven in groendecoraties. Dit gaf al snel niet genoeg uitdaging voor me.

Er was zoveel meer aan creativiteit om me heen. Regelmatig nam ik ergens een lesje, maar het meeste ontdekte ik zelf, door er gewoon aan te beginnen. Waar ik iedere dag nog dankbaar voor ben, mijn creativieit is niet meer te stoppen. HEERLIJK!
Gelukkig is het rechter deel van mijn hersen ook goed ontwikkeld, lef en ondernemen komt dan goed van pas. Inmiddels komen de workshoppers uit heel Nederland en weten zij de 2Handjes goed te vinden.

2017: Nieuwe uitdagingen. Voor het eerst in mijn leven ga ik wonen en werken van elkaar scheiden. Ik heb een prachtig nieuw atelier op een geweldige locatie. Hier ga ik verder met mijn 'nieuwe' toekomst. Het wordt tijd om meer tijd te gaan besteden aan mijn 'eigen werk'. Twee dagen in de week ga ik zelf genieten van het hakken aan een steen of bezig zijn met mijn sieradenlijn van glaskralen. Vier dagen van de week, 100% actief met 2handjes. Waarvan drie dagen les geven in mijn atelier en één dag werken op kantoor. Ik kan jullie niet missen! De rekensom is snel gemaakt. Dan blijft er één dag over. Dat gaat de grootste uitdaging worden, dan ga ik niets doen. (ben bang dat ik hiervoor in therapie moet)

lees mijn verhalen over de verhuizing

2018: Ik ben inmiddels helemaal gewend in mijn nieuwe atelier. Het is een feestje om er te werken en voor het eerst in mijn leven ga ik naar mijn werk en ook aan het einde van de dag naar huis. Na een half jaartje op een apartement heb ik nu een schattig huisje gekocht midden in het centrum van Dongen. Daar is mijn thuis. 2017 was een hectisch jaar, gelukkig heb ik inmiddels mijn rust op beide plekken gevonden. Vol energie ga ik dit feestjaar in. Feestjaar? Ik schrok er zelf ook een beetje van. Het is 25 jaar geleden dat ik begonnen ben om mijn creaticviteit te delen. Dat ga ik zeker vieren met jullie. Voor het hele jaar door heb ik feestmomentjes gepland.

Samen met mijn 2 kinderen is het leven PERFECT!!

plakker 2handjes contact route kleinplakker 2handjes atelier klein

plakker 2handjes eten slapen klein

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG | Sitemap