hippe kipjes beschilderen

Wat zijn ze schattig deze hippe kipjes🐔🐔

Schattig zijn ze zeker deze kipjes, zeker wanneer je ze beschildert in je favoriete kleurtjes en die kleurtjes zijn er genoeg hoor in het atelier. Er staan zeker 60 verschillende potten acrylverf en ik leer jullie uiteraard ook mengen. Voor het decoreren op je basiskleur  heb ik verschillende mogelijkheden. Je kunt stippen met de speciale stippennen en stipverf. Er zijn fijne tubes met reliëfpaint in goud, zilver,zwart en wit en op verzoek leer ik je ook de techniek van het brushen met acrylverf. 

Hoeveel kipjes beschilder je?

In het creatieve atelier van 2handjes beschilder je in drie uurtjes een kipje en een haantje. Dan heb je een leuk setje voor in huis, tuin of voor op het balkon. Wanneer ze buiten komen te staan zal ik ze aan het einde van je creatieve workshop even in de vernis zetten. Dan zijn ze beter beschermt tegen regen. 

Mogen ze in de winter buiten?

Wanneer ze onder een overkapping staan is dat geen probleem. Ik adviseer ze binnen te halen als ze de hele winter in de regen, sneeuw en met vorst buiten staan. Ze kunnen uiteraard tegen een stootje,maar vorst en sneeuw vinden ze niet zo fijn. Nog een tip wanneer je ze tussen je planten zet. Ze zijn hol van binnen, waardoor je ze gemakkelijk op een stokje zet. Dan hebben ze geen last van optrekkend vocht, waardoor de verf kan gaan bladderen.

Het zijn wat kleine tips. Niet om je bang te maken, want met de goede kwaliteit acrylverf en vernis erover blijven ze echt mooi.

Tijd en wat lekkers

De workshop hippe kipjes beschilderen van enkele uurtjes in mijn atelier is altijd 's middags van 13.00 tot 16.00 uur. Natuurlijk met koffie/ thee en er is altijd van alles te snoepen.

Bij de workhops zie je steeds heel veel foto's, hier nog niet omdat deze workshop net nieuw is. Er komen snel meer foto's en in het atelier is genoeg inspiratie voor jullie hoor.

  • Creatieve workshop hippe kipjes beschilderen van 3 uurtjes (13.00 - 16.00 uur)
  • Data staan hieronder in de kalender
  • Je kunt jezelf individueel inschrijven of als groep
  • Koffie, thee en er is altijd van alles te snoepen

 

€ 36,50

 

Reserveer meteen een plaatsje voor de creatieve workshop hippe kipjes beschilderen
via onderstaande boekingskalender

Kies eerst uw datum en vul daarna het formulier in dat hieronder tevoorschijn komt.

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG