2handjes | creative workshops (logo)
2handjes logo met telefoon en mail
facebook linkedin youtube 2handjes-social-media-pinterest Instagram Icon

creatieve workshop bloempotten beschilderen

Bloempotten beschilderen

Altijd leuk, voor iedereen, omdat je zelf de kleuren en het ontwerp bepaalt. Boek je deze creatieve workshop, dan decoreer je twee bloempotten. De bloempotten hebben een doorsnede van 14,5cm en een hoogte van 17cm, geen standaard formaat, daarom zijn ze ook zo leuk. Gelukkig wel geschikt voor heel veel plantjes. Veel planten zijn gekweekt in een 12cm bloempot. In het voorjaar bloembollen, in de zomer éénjarige zomerbloeiers, in het najaar heideplantjes, in de winter plantjes voor de kerst.

De basiskleur van je bloempotten

Omdat het leuk is om twee bloempotten te decoreren, heb ik gekozen om ze al op kleur klaar te zetten, setje is gewoon mooi 😀. In het atelier kun je kiezen uit 7 basiskleuren die ik aanpas aan het seizoen. Heb je echt een voorkeur qua kleur? Mail me dan even en geef je wens door. Wel graag een week van te voren.

Je ontwerp

Op de foto's zie je allerlei ontwerpen. Er zijn bloempotten bewerkt met acrylverf, acrylstiften, stiptechniek en met structuurpasta. Hieruit ga je kiezen en dat kan op de dag zelf. Begrijp wel dat je in drie uurtjes niet voor twee ingewikkelde ontwerpen moet kiezen, want dan wordt het stressen. En dat is nou net niet de bedoeling van mijn workshops. Misschien is het leuk om nog een doebox voor thuis mee te nemen. Ieder seizoen heb ik wel een doebox in de collectie zitten met een ontwerp van bloempotten. 

 

Tijd en wat lekkers

Een workshop van enkele uurtjes in mijn atelier is altijd 's middags van 13.00 tot 16.00 uur. Natuurlijk met koffie/ thee en er is altijd van alles te snoepen.

  • Creatieve workshop bloempotten beschilderen van 3 uurtjes (13.00 - 16.00 uur)
  • Data staan hieronder in de kalender
  • Je kunt jezelf individueel inschrijven of als groep
  • Koffie, thee en er is altijd van alles te snoepen

 

€ 34,50

 

Reserveer meteen een plaatsje voor de creatieve workshop bloempotten beschilderen
via onderstaande boekingskalender

Kies eerst uw datum en vul daarna het formulier in dat hieronder tevoorschijn komt.

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG