2handjes | creative workshops (logo)
2handjes logo met telefoon en mail
facebook linkedin youtube 2handjes-social-media-pinterest Instagram Icon

creatieve workshop seizoen op een bordje

Stoer en Hip

Dat zijn ze hoor, de kaars en de vier onderzetters die je maakt bij de workshop Stoer en Hip. Om de kaars een band van dik tuigleer vastgemaakt met zwarte slotbouten. Ik heb vijf kleuren kaarsen waar je uit kunt kiezen. Kleuren die in elk interieur passen en als deze kaars opgebrand is schuif je de band eenvoudig om een nieuwe stompkaars.

Het leer

Leuk als je op een bedrijventerrein zit waar ze leer verwerken. Zo fijn, want dan kan ik ook unieke ontwerpen maken alleen voor 2handjes. Ik sta dan ook zelf achter de stansmachine om de banden en de onderzetters voor jullie te maken. Hier heb ik speciaal stansmessen voor laten maken waardoor alles super strak uit het leer gestanst wordt. Dat lukt met een stanleymes niet hoor.

Je ontwerp

Met een speciale brander breng je het ontwerp over op het leer. Een gedetailleerd ontwerp is geen probleem. Ik heb verschillende ontwerpen waar je uit kunt kiezen om te branden ook voor je 4 onderzetters. Wil je liever zelf ontwerpen? Dan is het handig om dat thuis te doen. Ik zal in je bevestigingsmail de formaten doorgeven. Neem je print mee op papier en ik heb de techniek om het over te brengen op het leer.

Tijd en wat lekkers

Een workshop van enkele uurtjes in mijn atelier is altijd 's middags van 13.00 tot 16.00 uur. Natuurlijk met koffie/ thee en er is altijd van alles te snoepen.

  • Creatieve workshop Hip en Stoer van 3 uurtjes (13.00 - 16.00 uur)
  • Data staan hieronder in de kalender
  • Je kunt jezelf individueel inschrijven of als groep
  • Natuurlijk met koffie/ thee en er is altijd van alles te snoepen

 

€ 37,50

 

Reserveer meteen een plaatsje voor de creatieve workshop STOER en HIP
via onderstaande boekingskalender

Kies eerst uw datum en vul daarna het formulier in dat hieronder tevoorschijn komt.

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG