2handjes | creative workshops (logo)
2handjes logo met telefoon en mail
facebook linkedin youtube 2handjes-social-media-pinterest Instagram Icon

tangle-tekenen

Ooit gehoord van Tangle-tekenen?

Dit is een geweldige hobby tangle-tekenen, waar je lekker ZEN van wordt. Het is een eenvoudige en ontspannende manier van tekenen met verrassend mooie resultaten en .....iedereen kan het! Mensen doen het vaak gewoon op een papier, maar bij 2handjes ga je op een andere ondergrond tangle-tekenen.

Er zijn verschillende benamingen voor deze manier van tekenen, Zendooddle, Zentangle, maar wat het vooral is......HEEL ONTSPANNEN om te doen. Een naam is maar een naam. Het relax momentje is het belangrijkste, met een leuk resultaat.

Waar ga jij op tangle-tekenen?

In het creatieve atelier van 2handjes kies je uit de verschillende ondergronden. Afhankelijk van wat je kiest maak je één of meerdere werkstukjes. Kies je voor een schaal, dan maak je er ééntje, ga je voor stenen of hartjes, dan maak je meerdere werkstukjes. We kijken wat haalbaar is in drie uurtjes. Ik zal altijd zorgen dat er voldoende keuze is om op te tangle-tekenen. Paardjes, stenen, hartjes, schilderijtje 30x 30cm, bloempotten enz. De foto's hieronder geven je vast wat inspiratie. Om jullie alleen te laten genieten van het tangle-tekenen zorg ik dat de ondergrond al een kleurtje heeft. 

Je ontwerp

Wat ga je allemaal tekenen? Om je te helpen heb ik een boekje gemaakt met 100 tangle- motiefjes, ter inspiratie. Dit boekje mag je aan het einde van de workshop ook mee naar huis nemen. Wanneer je deze hobby geproefd hebt ga je thuis zeker door met tangle- tekenen. Maar hoe begin je? Om jullie niet meteen in het diepe te gooien, oefenen we eerst even op papier. Je tekent vakken in in ieder vak teken je een patroon, zo ontstaat er vanzelf een leuk geheel. 

Waneer je op je definitieve ondergrond begint gaan we werken met de beste acrylstiften van het merk Posca. Ik heb verschillende kleuren acrylstiften met dikke en dunnere punten.

Tijd en wat lekkers

De workshop tangle-tekenen van enkele uurtjes in mijn atelier is altijd 's middags van 13.00 tot 16.00 uur. Natuurlijk met koffie/ thee en er is altijd van alles te snoepen.

  • Creatieve workshop tangle-tekenen van 3 uurtjes (13.00 - 16.00 uur)
  • Data staan hieronder in de kalender
  • Je kunt jezelf individueel inschrijven of als groep
  • Koffie, thee en er is altijd van alles te snoepen

 

€ 37,50

 

Reserveer meteen een plaatsje voor de creatieve workshop tangle-tekenen
via onderstaande boekingskalender

Kies eerst uw datum en vul daarna het formulier in dat hieronder tevoorschijn komt.

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG