2handjes | creative workshops (logo)
2handjes logo met telefoon en mail
facebook linkedin youtube 2handjes-social-media-pinterest Instagram Icon

borrelplank zelf maken

Workshop houtbranden, decoreer in enkele uurtjes een stoere tapasplank

Thuis je tapas serveren op een plank waar je zelf een gaaf ontwerp op hebt gebrand. Deze techniek van branden wordt ook wel pyrografie genoemd.

Deze workshop houtbranden is er eentje die al een paar jaar gegeven wordt bij 2handjes. Gaat dat niet vervelen? Nee hoor, het is nog steeds een feestje om deze workshop te geven. Waar ik begon met een eenvoudige brander werken we nu met branders, waar je de meest fijne tekeningen zonder problemen overbrengt op je tapasplank.

Het wordt zeker niet saai wanneer jullie zelf printjes meebrengen met eigen teksten of afbeeldingen. Ik heb een map vol met voorbeelden en inspiratie om te gebruiken natuurlijk. Geeft dus niets als je nog niet toegekomen bent aan je ontwerp.

Tapasplanken zijn er in verschillende modellen. Kiezen doe je lekker op de dag zelf.

 

Deze workshop houtbranden is gericht op het leren van de basistechnieken, zodat je na de workshop, thuis zelf aan de slag kunt.
Aan het einde van deze creatieve workshop geef ik je advies welke brander goed is voor thuis. Een persoonlijk cadeau maken voor een vriend of vriendin wordt zeker gewaardeerd. Ik laat je tijdens de workshop nog wat leuke voorbeelden zien hoe je thuis de borrelplank verder uit kan breiden.

Deze workshop is te boeken voor de middag (13.00 uur tot 16.00 uur). Tijdens het houtbranden geniet je van een proeverijtje van zoetigheden van restaurant het DongensGenieten.

  • Workshop van 3 uurtjes (13.00 - 16.00)
  • Data staan hieronder in de kalender
  • Je kunt jezelf individueel inschrijven of als groep
  • Koffie, thee en een proeverij van zoetigheden zijn inbegrepen

 

€ 37,50

 

Reserveer meteen een plaatsje via onderstaande boekingskalender

 

Kies eerst uw datum en vul daarna het formulier in dat hieronder tevoorschijn komt.

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG