2handjes | creative workshops (logo)
2handjes logo met telefoon en mail
facebook linkedin youtube 2handjes-social-media-pinterest Instagram Icon

workshop dot painting

Leer in enkele uurtjes de kneepjes van stippen zetten, dot painting workshop

dot painting workshop

Ik zal de dot painting workshop voor je beschrijven. Graag deel ik de kennis die ik ontdekt heb. Dot painting, wat is dat leuk om te doen. Verlies jezelf in iedere stip die je zet. De dotpainting workshop kan ik iedereen die rust zoekt aanraden.

Als eerste leer ik je verf mengen om glanzende stippen te zetten. Die zijn zoveel mooier.
Hoe zet je stippen die steeds even groot zijn. Er zijn verschillende instrumentjes om mooie stippen te maken. Heb je deze nog niet, dan leer ik je ook werken met materialen die jullie thuis allemaal hebben.Ik geef je zeker de adresjes waar je de handige instrumentjes kan bestellen. Naast het delen van de kennis over hoe het moet, heb ik ook geen geheimen waar je alle materialen voor een leuke prijs zelf besteld.

Ik heb verschillende patronen liggen, breng ook gerust zelf een idee mee. Op een eenvoudige manier brengen we iedere tekening over op je werkstuk. Het adres voor mooie sjablonen krijg je die dag ook.

Je decoreert twee werkstukjes tijdens deze workshop dotpainting. Je hebt keuze uit verschillende voorwerpen. Kiezen doe je op de dag zelf.

Deze dot painting workshop is gericht op het leren van de basistechnieken. Ga na de workshop zelf thuis aan het dotten.

  • Workshop van 3 uurtjes.
    Ochtend van 9.30 uur - 12.30 of middag van 13.00 - 16.00
  • Data staan hieronder in de kalender.
  • Je kunt jezelf individueel inschrijven of als groep.
  • Koffie, thee, koek zijn inbegrepen.

€ 29,50

Normaal staat hieronder een boekingskalender

Helaas is dat nu niet het geval. Vanaf juni ga ik weer starten met het geven van workshops. Omdat ik elf maanden gesloten ben geweest, moeten er nog heel veel workshops ingehaald worden. Ik heb honderden vouchers uitgeschreven. Deze cursisten hebben me enorm geholpen om door deze zware tijd heen te komen. Ik heb besloten om voor hun tot het einde van het jaar de hele workshopagenda vrij te houden.

Wanneer ga ik weer nieuwe boekingen aannemen?

Dat weet ik nog niet precies, zodra het weer mogelijk is zien jullie vanzelf hier de boekingskalenders. Ik verwacht dat het 2022 wordt. Heel vervelend voor jullie nu, maar ik vind dat ik het verplicht ben aan alle cursisten met een voucher.

Liefs Diane

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG