2handjes | creative workshops (logo)
2handjes logo met telefoon en mail
facebook linkedin youtube 2handjes-social-media-pinterest Instagram Icon

Header nana dagdeel

Workshop Nana beschilderen, een te gekke workshop.

Je kent ze vast de manshoge vrouwenbeelden van de Franse kunstschilderes en beeldhouwster Niki de Saint Phalle. In 1965 maakte zij haar eerste beelden. Ze maakte haar beelden in eerste instantie van papier-maché, later ging ze over op polyester. De Nana’s staan symbool voor sterke en vrije vrouwen.

Al jaren ben ik grote fan van felle kleuren en als sterke en vrije vrouw is deze workshop ontstaan. Inmiddels is deze workshop één van de favorieten van mijn cursisten. Er zijn twee verschillende modelletjes.

De beeldjes zijn gemaakt van keramisch gips en zijn daardoor sterk en prachtig te beschilderen door het gladde oppervlak.

De beeldjes hebben een hoogte van 17 cm. We zetten als eerste een gesso laag op de beeldjes waar door de zuigkracht van de verf minder wordt. Dit ga je ervaren als prettig, kleuren dekken sneller.
Vervolgens ga je met acrylverf je beeldje decoreren met fijne penselen. Het sokkeltje is van hout. Ik heb er voor gekozen om dit zwart te schilderen.
Op deze beeldjes wordt vaak gewerkt met stipjes, dan komt de ervaring die ik heb met dotpainting goed van pas. De gereedschapjes voor de stippentechniek ga je zeker gebruiken.
Om de Nana extra bescherming en glans te geven zetten we er een laagje glanzende vernis over.
 

Tijdens deze workshop beschilder je één beeldje.
Wil je er liever twee maken boek dan de dagworkshop dikke dames beschilderen.

Deze workshop smaakt vaak naar meer. Ik verkoop de beeldjes ook los op de dag zelf, dan neem je ze meteen mee. Natuurlijk zijn ze ook nadien te bestelling op de webshop. Via creatieve-doebox.nl bestel je ze los of als complete doebox voor thuis.

Optimaal genieten van je  creatieve workshop is erg belangrijk bij Diane. Er staan 3 uurtjes gepland voor deze workshop, maar mischien heb je wat meer tijd nodig. Het eindresultaat moet top zijn, blijven we gewoon iets langer😊

Deze workshop is te boeken voor de middag (13.00 uur tot 16.00 uur). Tijdens het beschilderen geniet je van een proeverijtje van zoetigheden van restaurant het DongensGenieten.

  • Workshop van 3 uurtjes (13.00 - 16.00 uur)
  • Data staan hieronder in de kalender.
  • Je kunt jezelf individueel inschrijven of als groep.
  • Koffie, thee en een proeverij van zoetigheden zijn inbegrepen.

€ 39,50

 

Reserveer meteen een plaatsje via onderstaande boekingskalender

 

Kies eerst uw datum en vul daarna het formulier in dat hieronder tevoorschijn komt.

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG