2handjes | creative workshops (logo)
2handjes logo met telefoon en mail
facebook linkedin
2handjes-social-media-pinterest Instagram Icon

Workshop Nana beschilderen

De Nana’s staan symbool voor sterke en vrije vrouwen, nog steeds een beladen onderwerp.


Het beeldje wat je beschildert heeft een hoogte van 17 cm. De Nana is gemaakt van keramisch gips en daardoor super glad en prachtig om te beschilderen. Voor een betere hechting van de verf heb ik ze vast in de gesso gezet. Begin jij lekker meteen met ontwerpen😉
Ik heb genoeg inspiratie voor je staan, beeldjes en een fotoboekje met heel veel voorbeelden. Als je de kleuren bepaald hebt ga je decoreren met professionele acrylverf en penselen. Goed gereedschap en kwaliteits verf is belangrijk bij 2handjes.
Naast de kleuren acrylverf kun je ook decoreren op deze dikke dame met onze speciale stipverf en acrylstiften. Een Nana beschilderen is echt leuk😀
Aan het einde van deze creatieve workshop kun je er voor kiezen om de Nana in een matte of een glanzende vernis te laten zetten. 

Waarom worden deze beeldjes Nana's gemoemd?

Je kent ze vast de manshoge vrouwenbeelden van de Franse kunstschilderes en beeldhouwster Niki de Saint Phalle. In 1965 maakte zij haar eerste beelden.
Ze maakte haar beelden in eerste instantie van papier-maché, later ging ze over op polyester. Haar beelden staan over de hele wereld. Je bent er vast weleens eentje tegen gekomen.
Ik vind ze prachtig door de vorm en het kleurgebruik. Niki noemde haar beelden Nana's. Google haar maar eens en lees haar biografie. Heftig, maar wat een krachtig mens. Love-it.
 

Tijdens deze workshop beschilder je één beeldje.
Wil je er liever twee maken, boek dan de dagworkshop dikke dames beschilderen.

Er zijn ook beeldjes te bestellen via de webshop, om thuis te beschilderen. Kijk ook eens op creatieve-doebox.nl daar vindt je heel veel complete doeboxen voor thuis.

Deze workshop is te boeken voor de middag (13.00 uur tot 16.00 uur). Natuurlijk met koffie/ thee en er is altijd van alles te snoepen.

  • Workshop van 3 uurtjes (13.00 - 16.00 uur)
  • Data staan hieronder in de kalender
  • Je kunt jezelf individueel inschrijven of als groep
  • Natuurlijk met koffie/ thee en er is altijd van alles te snoepen

 

€ 39,50

 

Reserveer meteen een plaatsje Nana beschilderen
via onderstaande boekingskalender

 

Kies eerst uw datum en vul daarna het formulier in dat hieronder tevoorschijn komt.

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG