set bloemvaasjes om te beschilderen

Workshop 'Schattige Bloemvaasjes': breng kleur in je leven of kies voor neutrale tinten

Stap binnen in de wereld van creatieve mogelijkheden met mijn nieuwste workshop 'Schattige Bloemvaasjes'. Deze dag is gevuld met plezier, kleur en creativiteit, waarbij je een unieke schaal met vijf vaasjes gaat beschilderen. Deze workshop is perfect voor iedereen die zijn huis wil opfleuren met een persoonlijk kunstwerk.

Jouw creatieve project: een schaal met 5 vaasjes

Je begint met een prachtige schaal van 25 cm, die dient als basis voor je project. Voor de bloemvaasjes kies je uit een assortiment van 20 schattige modellen, allemaal gemaakt van hoogwaardig keramisch gips. Samen vormen ze een harmonieus geheel dat perfect past bij jouw stijl en interieur.

Keramisch gips?

Denk NIET, het is gemaakt van gips dat kan niets zijn. Neem van mij aan dit is prachtig materiaal, keihard, super glad en daardoor prachtig te beschilderen. In mijn atelier vindt je nooit troep, ik ga voor kwaliteit en ik produceer het ook zelf in mijn atelier. Er staan honderden bloemvaasjes klaar om door jullie beschilderd te worden. Jaja ik ben heel enthousiast🤪

Een palet van mogelijkheden

Laat je inspireren door een palet van wel 50 acrylverfkleuren voor de basis van je vaasjes. Maar daar houdt het niet op: voeg extra flair toe met stipverf, acrylstiften of zelfs bladgoud of bladzilver. Of je nu gaat voor subtiele elegantie of opvallende contrasten, je hebt alle vrijheid om je bloemvaasjes helemaal naar wens te decoreren.

Ideaal voor droogbloemen en meer

Deze schattige bloemvaasjes zijn perfect voor droogbloemen of zijdebloemetjes, waarmee je een sfeervol accent aan elke kamer toevoegt. En als je toch liever verse bloemen gebruikt? Dan zijn er speciale buisjes of kleine flesjes beschikbaar die naadloos in de vaasjes passen, zodat je zonder zorgen van je favoriete bloemen kunt genieten.

Langdurige schoonheid met speciale wax

Om ervoor te zorgen dat jouw creaties lang mooi blijven, behandel je de bloemvaasjes met een speciale wax. Dit beschermt ze niet alleen, maar maakt het ook mogelijk om ze eenvoudig schoon te houden met een vochtig doekje. Deze wax vergeeld niet op termijn, ook fijn. Ik schreef het al eerder hierboven ik ga voor kwaliteit. Ik heb heel veel experimenten gedaan voor ik de juiste wax had 😉

Nieuw en nu al geliefd

Hoewel deze workshop nieuw is, heb ik al wat voorbeelden klaarstaan om je te inspireren. En de eerste reacties? Die zijn ronduit enthousiast! Cursisten zijn verliefd geworden op het idee en ik kan niet wachten om meer prachtige creaties te zien ontstaan.

Ben je enthousiast geworden en klaar om je eigen 'Schattige Bloemvaasjes' te creëren? Meld je dan aan voor deze dagworkshop en laat je creativiteit de vrije loop. Samen maken we er een kleurrijke en onvergetelijke dag van!

 

 

  • Workshop van 10.00 uur tot 16.00 uur. Data staan hieronder in de kalender.
  • Je kunt jezelf individueel inschrijven of als groep
  • Koffie, thee, koek en een heerlijke lunch van het Mark's Passie zijn inbegrepen.

 

 € 74,50

 

Boek deze unieke workshop 'Schattige bloemvaasjes' via onderstaande kalender

Vergeet niet, de plaatsen zijn beperkt om iedereen persoonlijke aandacht en ruimte te kunnen geven. Dus wacht niet te lang en maak je klaar voor een dag vol plezier, creativiteit en ontspanning bij 2Handjes in Dongen.

Kies eerst uw datum en vul daarna het formulier in dat hieronder tevoorschijn komt.

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG