2handjes | creative workshops (logo)
2handjes logo met telefoon en mail
facebook linkedin
2handjes-social-media-pinterest Instagram Icon


moderne kunst

Workshop 'Toffe kandelaars': creƫer jouw unieke sfeerverlichting

Dit is een hele nieuwe workshop en het leuke is, dit heb je echt nog nergens gezienšŸ¤Ŗ. Het is helemaal door Diane bedacht en ik giet alle vormen zelf.

Een dag vol creativiteit en gezelligheid

Ben je klaar voor een dag vol creatieve ontdekkingen en gezelligheid? Schrijf je dan in voor de 'Toffe Kandelaars' workshop bij 2Handjes. Deze dagworkshop, inclusief een heerlijke lunch, biedt je de unieke kans om je eigen set van kandelaars en ornamenten of leuke vaasjes samen te stellen. Met een veelzijdige keuze aan bouwstenen wordt jouw creativiteit de vrije loop gelaten.

Bouw je eigen kandelaars

Ik heb meer dan 100 modellen gecreƫerd van keramisch gips - sterk, duurzaam en perfect om te beschilderen. Deze bouwstenen vormen de basis waaruit jij jouw unieke kandelaars kunt samenstellen. Kies jouw favorieten en combineer ze tot een prachtige set die perfect past bij jouw stijl en interieur.

Persoonlijk en kleurrijk

Wanneer je een leuke combinatie van kandelaars en ornamenten hebt samengesteld, is het tijd om ze tot leven te brengen met kleur en decoraties. Of je nu houdt van brushen, stippen of decoreren met acrylstiften, alles is mogelijk. Laat je inspireren door de vele voorbeelden in het atelier, waar ik diverse technieken heb toegepast. Jouw creativiteit kent geen grenzen!

Prijs en details

Deze workshop is geschikt voor iedereen, of je nu een ervaren schilder bent of voor het eerst een penseel vasthoudt. Met persoonlijke begeleiding en een scala aan technieken om uit te proberen, is er voor ieder wat wils. Bij de workshopprijs zijn een heerlijke lunch en 10 bouwstenen voor je kandelaars inbegrepen. Mocht je besluiten om meer dan 10 bouwstenen te gebruiken, dan kun je de extra's eenvoudig op de dag zelf bijbetalen.

Waarom kiezen voor de workshop 'Toffe kandelaars'?

vlats handje 24x24Persoonlijke creatie: Combineer bouwstenen en creƫer een set kandelaars die niemand anders heeft
vlats handje 24x24Diverse technieken: Experimenteer met verschillende schildertechnieken en geef jouw kandelaars een unieke touch
vlats handje 24x24Inspirerende omgeving: Omring jezelf met creatieve voorbeelden, leuke mensen en ideeƫn in mijn atelier
vlats handje 24x24Gezelligheid en ontspanning: Geniet van een gezellige, ontspannen sfeer, weg van de dagelijkse drukte
vlats handje 24x24Heerlijke lunch: Laat je verwennen met een smakelijke lunch, onderdeel van een dag vol creatief plezier

 

  • Workshop van 10.00 uur tot 16.00 uur. Data staan hieronder in de kalender.
  • Je kunt jezelf individueel inschrijven of als groep
  • Koffie, thee, koek en een heerlijke lunch van het Mark's Passie zijn inbegrepen.

 

 ā‚¬ 74,50

 

Boek deze unieke workshop 'Toffe Kandelaars' via onderstaande kalender

Vergeet niet, de plaatsen zijn beperkt om iedereen persoonlijke aandacht en ruimte te kunnen geven. Dus wacht niet te lang en maak je klaar voor een dag vol plezier, creativiteit en ontspanning bij 2Handjes in Dongen.

Kies eerst uw datum en vul daarna het formulier in dat hieronder tevoorschijn komt.

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG