2handjes | creative workshops (logo)
2handjes logo met telefoon en mail
facebook linkedin youtube 2handjes-social-media-pinterest Instagram Icon

woontrends om te maken

Woontrends 2020-2021 :  Kom stoere kaarsen en onderzetters maken.

Heb jij al voldoende sfeer in huis om te gaan genieten van het najaar en de winter?
Ik ga je helpen met deze hippe kaarsen en onderzetters. Aan ideeën ontbreekt het bij mij niet, loop eerder over. Delen van creativiteit is het liefst wat ik doe, al een jaartje of 26. Je gaat naar huis vol inspiratie en sfeer na een workshop bij me. Ik prikkel je graag hoe je de woontrends volgt en toepast in huis. Het kiezen van de kleur leer en kaarsen doe je op de dag zelf, er is voldoende voorraad. Er is keuze uit drie kleuren leer aangepast op de woontrends van dit moment.

De workshop Candlelight bij 2Handjes.

Een hele dag lekker creatief ontspannen bij Diane in het atelier in Dongen

hippe kaars Aan het eind van de dag heb je drie gave kaarsen.

      hippe kaarsen En 6 onderzetters.

 workshop hippe kaars Een heerlijke lunch is inbegrepen.

  uitje hippe kaars De brandtechniek kan iedereen.

 

Met welke afbeeldingen kan ik mijn kaarsen en onderzetters decoreren?

Nadat je de kleur van het leer uitgezocht hebben zijn we toe om te gaan bepalen welk ontwerp je gaat branden. Ik heb een grote hoeveelheid ontwerpen in het atelier liggen waar je uit kunt kiezen. Uiteraard volg ik hierbij de woontrends van nu. Zelf een ontwerp meebrengen mag natuurlijk ook. Na het reserveren staat in je bevestigingsmail het formaat waaraan de afbeelding moet voldoen, voor de kaarsen en de onderzetters. Hoe we de afbeelding overbrengen op het leer en het branden van de afbeeldingen is de volgende stap.

Hoe is deze workshop onstaan?

Altijd leuk om te weten hoe ik op deze nieuwe workshop gekomen ben. Dit is een nieuwe workshop die ik bedacht heb in Corona tijd. Op het terrein waar ik met 2handjes zit zijn ook bedrijven die actief zijn met leer, vooral het op kleur maken van leer voor de meubelindustrie. Ik loop graag bij dit soort bedrijven binnen, om de geur en omdat ik leergierig ben. Leer is een prachtig product. Na wat babbelen ging mijn creatieve brein aan de slag en dat heeft o.a. geresulteerd in het ontwerp van deze gave kaarsen en onderzetters. Er komen nog meer workshops met leer. Hiermee start ik begin 2021. Dit product sluit haarfijn aan bij de woontrends van nu.

 

 

  • Workshop van 10.00 uur tot 16.00 uur. Data staan hieronder in de kalender.
  • Je kunt jezelf individueel inschrijven of als groep
  • Koffie, thee, koek en een heerlijke lunch zijn inbegrepen.

 

 € 57,50

 

 

Normaal staat hieronder een boekingskalender

Helaas is dat nu niet het geval. Vanaf juni ga ik weer starten met het geven van workshops. Omdat ik elf maanden gesloten ben geweest, moeten er nog heel veel workshops ingehaald worden. Ik heb honderden vouchers uitgeschreven. Deze cursisten hebben me enorm geholpen om door deze zware tijd heen te komen. Ik heb besloten om voor hun tot het einde van het jaar de hele workshopagenda vrij te houden.

Wanneer ga ik weer nieuwe boekingen aannemen?

Dat weet ik nog niet precies, zodra het weer mogelijk is zien jullie vanzelf hier de boekingskalenders. Ik verwacht dat het 2022 wordt. Heel vervelend voor jullie nu, maar ik vind dat ik het verplicht ben aan alle cursisten met een voucher.

Liefs Diane

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG