2handjes | creative workshops (logo)
2handjes logo met telefoon en mail
facebook linkedin
2handjes-social-media-pinterest Instagram Icon

Help bloggen is Heel Eng!

Daar zit ik dan heerlijk warm op mijn kantoor. Kijkend naar 2 beeldschermen, rechts de site van 2handjes.nl geopend en links mijn blogpagina.
Want dat is wat ik ga doen vanaf vandaag, BLOGGEN.

Als eerste heb ik de vertaling opgezocht van het woord BLOG, dit is een afkorting voor weblog, een persoonlijk dagboek met korte artikels over diverse onderwerpen bedoeld om gelezen te worden door het publiek.


Kan ik wel schrijven voor jullie?


De afgelopen maanden heb ik er veel over gelezen op internet. Ik werd er gek van en steeds onzekerder. De punten en komma's op de juiste plek neerzetten en of een woord met een d of met dt hoort is niet mijn sterkste kant. Op een dag kwam ik een artikel tegen waarin vertelt werd dat je hoort te schrijven zoals je praat. Nou praten is bij Diane het probleem niet, laat de workshoppers die hier geweest zijn maar uit ervaring spreken. Het mondje van Diane staat niet vaak stil.

Ik ga dus bloggen in mijn eigen Diane-taal!

Waar ga ik allemaal over schrijven, wat willen jullie allemaal weten?
Ik heb jullie zeker een hoop te vertellen. Een ervaring van een jaartje of 15 in het creatieve vak heeft inmiddels een hoop kennis opgeleverd.
Ik heb ook bewust ervoor gekozen dat jullie op mijn blog kunnen reageren. Wellicht kunnen jullie zelfs onderwerpen aangeven waar jullie meer over willen weten.

Ik ben er klaar voor!
Iedere week ga in jullie verblijden met een interresant artikel. Ik ga mijn angst overwinnen en ga er vanuit dat jullie me daar een beetje bij helpen.

Volgende week ga ik verder los!

Diane 2handjes creatief

Blog 2handjes

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG