hoe komen we in de kerststemming?

Ja dat is een leuke vraag en voor iedereen verschillend.
Eerst een klein stukje geschiedenis over Diane zodat jullie mijn kerststemming kunnen begrijpen.Voordat ik workshops begon te geven, ben ik 7 jaar eigenaresse van een bloemenwinkel geweest in Drunen.

Met dezelfde passie als dat ik nu 2handjes run, was ik daar ook zeer actief.In de zomer haalde ik in Den Helder een paar kuub schelpen voor op de winkelvloer. Ik ritselde onderweg een oude roeiboot, die voor de winkel kwam te liggen.

In de herfst wandelde je in de winkel door een bos. Natuurlijk was kerst een feestje, je wandelde door de dennennaalden en de sfeer spatte ervanaf. Deze sfeer kochten de klanten bij me en dat gaf me een geweldig gevoel.

Ik had zoveel hars aan mijn handen, dat ik ze met kerst bijna niet meer kon bewegen. Dit was voor mij het ultieme kerstgevoel. Nadat ik de winkel verkocht had is dat gevoel nooit meer terug gekomen.

Mis ik het ? Neen, want ik heb een nieuwe passie 2handjes en dit bedrijf geeft me het hele jaar een geweldig gevoel. Kerst is voor mij nooit meer zoals in de bloemenwinkel periode. De kerstversiering is bij mij voortaan minder uitbundig.Ik vind het belangrijker om gezellig met familie bij elkaar te zijn.Ik herken mezelf dan ook helemaal in onderdstaand artikel:

http://hbmeo.com/blog/kersttrends-2012/

geur in de woonkamer

Niets is lekkerder dan je woonkamer binnen komen en de geur van het bos te ruiken. Je kunt steeds je assortiment geurkaarsjes aanvullen maar de geur is zo onnatuurlijk.

Ik heb inmiddels de geuren van lampe berger paris ontdekt en ze zijn fantastisch http://www.geurensfeer.nl/?gclid=CL6C9aiol7QCFe7MtAodAQ4AeQ

traditioneel de boom in de kamer

Dit jaar heb ik niet gekozen om de boom in een pot in de kamer te zetten. Omdat we ook nog een jong katje in huis hebben was voor mij de keuze om het eens helemaal ander te doen zo gemaakt.

Volgens de trend van 2012 heb ik de versiering gemaakt in traditioneel rood en wit. De trend is ook om niet meteen naar de winkel te rennen, maar eens te kijken wat je allemaal nog hebt.

We gebruiken dan ook verschillende stijlen door elkaar. Geen kerstballen dit jaar, maar een overdaad aan kerstmutsjes in rood en wit. De bomen hangen dit jaar aan het plafond.

Om het lekkere sfeertje te voelen, dimmen we de verlichting tot minimaal,  steken de openhaard aan en branden er héél veel kaarsjes.

kerstversiering 2handjes creatief-2012

Hier komt het wel goed met de kerst.

De familie komt lekker eten en er is nu al een perfect sfeertje.

Wil je tijdens de feestdagen nog wat lezen over de trend van 2013 kijk dan eens op deze link.

http://hbmeo.com/blog/trends-2013/

Diane 2handjes creatief

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG | Sitemap