2handjes | creative workshops (logo)
2handjes logo met telefoon en mail
facebook linkedin
2handjes-social-media-pinterest Instagram Icon

Workshops blijven niet eeuwig bij 2handjes.

Je hebt geklikt op een foto of een oude link die nog binnen Google bestaat. Dat is de reden dat je op deze pagina terecht bent gekomen.

 

Waarom verdwijnt soms een workshop?

Ik verzorg nu ruim 30 jaar creatieve workshops. Dan is het toch niet raar dat sommige workshops uit de tijd zijn. Kijk eens naar je interieur van 5 jaar terug en nu of trek je kledingkast eens open. Die zien er toch ook anders uit. Ik geef de workshops met heel veel plezier en mijn creativiteit stroomt enorm. De cursisten noemen me een creatieve duizendpoot en daar voel ik me lekker bij.

Vernieuwen is belangrijk voor mezelf en daardoor blijven de cursisten in grote getalen komen. Ik moet er niet aan denken om jaren iedere week hetzelfde kunstje te moeten doen. Mijn creativiteit stroomt altijd en daarom zijn er steeds nieuwe creatieve workshops.

nieuwste workshops 2handjes

 

Welke workshops worden er momenteel gegeven?

Ik kan ze hier allemaal opnoemen. Doe ik niet, ga zelf lekker rondkijken. Ik weet natuurlijk nog niet of je een uitje zoekt voor een hele dag of een workshop van een paar uurtjes.

Bekijk alle dagworkshops of de workshops van enkele uurtjes   

Waarom kom ik hier voor een creatieve doebox voor thuis?

In 2021 ben ik begonnen met de verkoop van creatieve doeboxen voor thuis. Iedereen weet wel waarom dit jaar zo anders was. Ik mocht even 11 maanden geen workshops geven. Dit bedrijf begon vanuit de website van 2handjes,(workshops), maar al snel besloot ik dat ik deze twee verschillende bedrijven apart wilde etaleren. De webshop is daarom een aparte website gekregen. Ook hier is vernieuwen altijd aan de orde 😊

creatieve doeboxen voor thuis

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG