2handjes | creative workshops (logo)
2handjes logo met telefoon en mail
facebook linkedin youtube 2handjes-social-media-pinterest Instagram Icon

Workshops blijven niet eeuwig bij 2handjes.

Je hebt geklikt op een foto of een oude link die nog binnen Google bestaat. Dat is de reden dat je op deze pagina terecht bent gekomen.

 

Waarom verdwijnt soms een workshop?

Ik verzorg nu ruim 30jaar creatieve workshops. Dan is het toch niet raar dat sommige workshops uit de tijd zijn. Kijk eens naar je interieur van 5 jaar terug en nu of trek je kledingkast eens open. Die zien er toch ook anders uit. Ik geef de workshops met heel veel plezier en mijn creativiteit stroomt enorm. De cursisten noemen me een creatieve duizendpoot en daar voel ik me lekker bij.

Vernieuwen is belangrijk voor mezelf en daardoor blijven de cursisten in grote getalen komen. Ik moet er niet aan denken om jaren achterheen iedere week hetzelfde kunstje te moeten doen. Mijn creativiteit stroomt altijd en daarom zijn er steeds nieuwe creatieve workshops.

 

Waar haal ik mijn ideeën vandaan?

Ik haal vooral veel inspiratie uit kleurencombinaties op het gebied van wonen, kleding en de natuur. Met deze prikkels ontstaan mijn ideeën. Door de diversiteit aan groothandels die ik bezoek ontstaan daar spontaan de ontwerpen. In mijn hoofd dan. Thuis vertaal ik ze dan naar een workshop. Soms van een hele dag of een creatieve workshop van een paar uurtjes.

De ondergronden komen of van een groothandel of ik maak ze zelf. In mijn atelier in Dongen komt er dan het Diane-sausje overheen. Voel me soms net een kok. Beetje van dit en een beetje van dat. Met verf voel ik me tante Til: kloddertje hier, kloddertje daar. Het combineren van alle kennis die ik heb van materialen geeft verrassende resultaten voor de workshops.

 

Welke workshops worden er momenteel gegeven?

Ik kan ze hier allemaal opnoemen. Doe ik niet, ga zelf lekker rondkijken. Ik weet natuurlijk nog niet of je een uitje zoekt voor een hele dag of een workshop van een paar uurtjes.

Bekijk alle dagworkshops of de workshops van enkele uurtjes

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG