2handjes | creative workshops (logo)
2handjes logo met telefoon en mail
facebook linkedin youtube 2handjes-social-media-pinterest Instagram Icon

We zijn even uitgewerkt. Voor we verder kunnen moet eerst de muur gezet worden tussen mijn ruimte en de opslagruimte van de huurbaas. Dat zal een rust geven. Riph is een rasechte

verzamelaar. Het staat helemaal vol! Om nu in mijn ruimte te komen murmelen we ons eerst langs zijn spullen. Even afstand nemen is goed. De huisbaas gaat er voor zorgen dat voor 1 januari de tussenmuur er staat. Verder gaan ze mijn entree maken en het buitenterras aanleggen.

Half december ben ik vertrokken naar Bali voor ruim 2 weken. Even de accu opladen en de maanden tot de opening voorbereiden. En niet te vergeten me laten inspireren door dit geweldige land. De eerste 10 blogs heb ik daar geschreven. Daarna ben ik verder gegaan ik in Nederland. Ik hoop dat ik de 11- de blog net zo gemakkelijk schrijf. En dat ik jullie kan blijven boeien met schrijven.

Hoe lekker warm en mooi het op Bali was willen jullie vast niet horen. En Fred en Ria waren ├ęcht gezellig. Ik zal er verder niks over zeggen. Maar het was heerlijk. Och nu zeg ik het toch.

Ik zeg tot laterrr....

Diane

Lees alle verhuisblogs

Bewaren

Bewaren

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG