2handjes | creative workshops (logo)
2handjes logo met telefoon en mail
facebook linkedin youtube 2handjes-social-media-pinterest Instagram Icon

Tja en dan buiten, wat ga ik daar doen? Ik vertelde jullie al in een eerder blog over een pluktuin, dat wil ik nog steeds. Na een

goed gesprek met mezelf heb ik besloten dit op een later moment te doen. Er zijn twee ruimtes aan tuin die ik in mag vullen van Irene en Sylvie. Laat ik eerst maar eens beginnen met eentje, goed hé!

Jullie hebben altijd gewerkt in een prachtige tuin, gaan we weer doen. Er is een prachtige oprijlaan gemaakt en een buitenatelier van 120 m²  waar de parasol ook komt te staan. Ook komt er een heerlijk terras om te lunchen en te chillen. In de Hoge Ham konden de tafels gewoon buiten blijven staan. Ze stonden droog en veilig achter de poort. Dat is hier toch een beetje anders. Iedereen kan vrij het terrein oprijden en er wandelen ook vaak mensen. Dat mensen mijn spullen meenemen, daar wil ik niet aan denken. Ik ga een vaste tafel maken met banken, waar iedereen lekker mag gaan zitten. De beeldhouwtafels heb ik verkocht, daar ga ik iets nieuws voor bedenken wat gemakkelijk naar binnen kan. Het tuinontwerp is al klaar, ik heb er 1000 tuinpalen van 2,5 meter voor gekocht. Wat is daar mee ga doen vertel ik je nog wel. De kunstwerken van Diane komen er zeker in!

Ik zeg tot laterrr....

Diane

Lees alle verhuisblogs

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG