2handjes | creative workshops (logo)
2handjes logo met telefoon en mail
facebook linkedin youtube 2handjes-social-media-pinterest Instagram Icon

Ik weet het nog goed met de plattegrond in de hand en een lijst vol vragen stapte ik het kantoor van Irene, Sylvie

en Riph binnen. Zo, ik weet waar ik wil gaan zitten en hoeveel meter ik wil huren. Oh, dat is snel. Ik vertelde dat ik een super gevoel had over de locatie en dat ik er al bijna zat in mijn hoofd. Ze waren blij verrast en heette me van harte welkom op het HeuvelPark. Op het park zitten inmiddels een dertigtal bedrijfjes, ambachtelijk, kleinschalig, maar ook een theaterschool en diverse kunstenaars. Voor de toekomst zie ik leuke combinatiemogelijkheden. Stap voor Stap Diane! Loop niet te hard van stapel. Ik spreek mezelf regelmatig toe, het is nodig!

We liepen nog even naar de ruimte en ik vertel ze waar ik de scheidingsmuur wil hebben in magazijn 4. En maak daar de entree maar. Ik haal mijn plattegrond te voorschijn die ik al had gemaakt en leg de indeling uit. De week ervoor had ik lekker zitten tekenen, op schaal natuurlijk. Ik vind het lastig om op papier een voorstelling te maken van het eindresultaat. Ik vraag daarom of ik regelmatig in de ruimte zou mogen rondlopen. Geen probleem, je bent altijd welkom. Top. Ik denk dat ik er de eerste maand wel 10 keer geweest ben.

Ik heb juist voor deze ruimte gekozen omdat ik de indeling helemaal zelf kan bepalen. Het karakter van de ruimte ga ik bewaren, maar voor verwarming en elektra gebruik ik graag moderne technieken. Het is algemeen bekend, Diane heeft het niet snel te warm.

Tot laterrr.....

Diane

Lees alle verhuisblogs

Bewaren

Bewaren

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG