2handjes | creative workshops (logo)
2handjes logo met telefoon en mail
facebook linkedin youtube 2handjes-social-media-pinterest Instagram Icon

Het ei over de lounge-kamer is gelegd; het wordt een soort cafeetje met losse tafeltjes en lekker oubollige stoeltjes. Heb wel stoeltjes gevonden die lekker zitten hoor. Je kent ze wel oma

had ze ook. Ik twijfel nog of er ook oma-kleedjes op tafel moeten komen. Bij deze inrichting hoort een gezellig behangetje. Ik had gehoord dat ik daarvoor naar Gent moest. Mijn lieve dochter werd 16, leuk om samen een weekendje weg te gaan. En waar gingen we heen? Je raadt het al naar Gent. Een paar heerlijke dagen hebben we gehad, lachen en lekker gek doen. Hoe komt het toch dat kinderen op die leeftijd zich zo schamen voor hun moeder. Snap er niets van, ik deed heel normaal.

We hebben vet gescoord in het behang winkeltje. Zoiets had ik nog nooit gezien. Een winkel vol behang, modern , maar ook van die lekkere oma behangetjes. In de winkel werden we ook geholpen door een opa en oma. Een winkel die al 93 jaar bestaat van generatie op generatie. Een nichtje van de familie werd nu klaargestoomd om de toko over te nemen.

Kijk eens naar de foto naar de mooie speld in het haar van oma, geweldig. Samen met oma hebben verschillende rollen bij elkaar gezocht, een feestje om haar enthousiasme te zien. Ik zei tegen haar dat ik het jammer vond dat sommige rollen wat verkleurd waren. Alee mevrouw dit zijn alleen de stalen. Zo mooi dat taaltje. De voorraad ligt in stock ergens anders. We gaan het voor u halen. Maar heb geen haast het is even fietsen. Het nichtje vertrok op de fiets met de rollen onder de arm. Kunnen we pinnen? Nee( Belgiƫ ) alleen cash. Maar de bank is om de hoek. Op naar de pin, na een half uur in de rij hadden we geld om de buit op te halen.

Ik ga de rollen in stukken knippen en het in patchwork behangen. Met wat hulp, want behangen dat heb ik nog nooit gedaan. Deze keer mag het niet fout gaan, ook al zou ik het niet erg vinden om terug te gaan.

Tot laterrr....

Diane

Lees alle verhuisblogs

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG