2handjes | creative workshops (logo)
2handjes logo met telefoon en mail
facebook linkedin youtube 2handjes-social-media-pinterest Instagram Icon

De wanden en het plafond zijn klaar al is het zonder verwarming écht koud in mijn ruimte. Het dak blijkt lek te zijn, maar gelukkig

komt de huurbaas met goed nieuws. Voor het einde van het jaar gaan we het dak nog vernieuwen. Top. Zou jammer zijn als jullie bij een regenbui binnen nat worden. In de ruimte zitten ook dakkoepels en aan twee kanten prachtige ramen, maar wel met enkel glas. Inmiddels hebben we er een extra kozijn voor gemaakt en daarvoor is het glas ingemeten en besteld. Aan de binnenkant van de koepels maak ik ook extra glas.

Denk niet dat ik alleen met verbouwen bezig ben. Ondertussen gaat mijn creatieve brein ook tekeer. Nieuwe locatie betekent ook nieuwe workshops. Sommige bestaande laat ik vervallen. Sieraden maken met kraaltjes ga ik niet meer doen; hiervoor komen sieraden terug met leer ,houten kralen, veertjes en gedroogde vruchten. Hippe sieraden! Het keramiek beschilderen geeft mij niet zoveel voldoening meer, dus dat gaat ook verdwijnen. Ik wil er graag wat stoerdere workshops bij. Ideeën voor het terras en voor het leven buiten zitten te broeden in mijn hoofd. Als het verder uitgebroed is zal ik er in mijn blogs alvast wat over verklappen.

Koude voetjes, ja dat wil je niet. Als je het koud hebt komt dat meestal omdat de kou vanaf de vloer optrekt. Als ik met jullie op de stoeptegels zou gaan werken ben ik bang dat ik bij het kledingadvies moet zetten: trek je snowboots aan. Dat gaan we niet doen. Ik heb oude transportbanden van 2 cm dik gekocht en die hebben we uitgerold over de tegels. Dus wees gerust; geen koude voetjes bij 2handjes.

Ondertussen ben ik aan het nadenken hoe ik de lounge-kamer in wil richten, welke sfeer?

Tot laterrr....

Diane

Lees alle verhuisblogs

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG