2handjes | creative workshops (logo)
2handjes logo met telefoon en mail
facebook linkedin youtube 2handjes-social-media-pinterest Instagram Icon

Jippie het is zover. Ik ga mijn handjes op een andere manier gebruiken. De afgelopen maanden hebben in het teken gestaan van verbouwen, regelen en sjouwen.

Heel veel sjouwen. Het is me het dubbel en dwars waard geweest. Het is prachtig geworden. Het is helemaal Diane. Ik verwacht jullie dan ook massaal op 11 en 12 maart. De uitnodiging per nieuwsbrief komt eraan. Ik zal ook een evement aanmaken op Facebook. Ik wil graag weten hoeveel lekkers ik in huis moet halen.

Het was best lastig om het creatieve brein even stil te zetten. De bouw had even de prio. Ik merk aan mezelf nu het klaar is dat het gewoon begint te borrelen. Ik kan nu aan de slag met mijn nieuwe ontwerpen. De komende anderhalve week gaat de deur op slot lekker alleen. De eerste spullen liggen al op tafel om mee aan de gang te gaan. Op de foto zien jullie kralen die ik uit Bali mee gebracht heb. Wat ik er mee ga doen? Tja dat verklap ik nog fff niet. Ik zal regelmatig een subtiel fotootje plaatsen in mijn blog. Ik verklap niet alles.

Het wil nog niet zeggen dat ik mogen met de kralen begin. Het kan goed één van de andere ideeën worden. Het koppie zit zo vol en de volgorde wanneer het eruit komt is onvoorspelbaar. Soms begin ik ergens aan en komt er te weinig inspiratie en dan leg ik het fff weg.

Ik kan niet wachten om te beginnen. Nee, ik ga nu naar huis.....................

Ik zeg tot laterrr....

Diane

Lees alle verhuisblogs

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG