2handjes | creative workshops (logo)
2handjes logo met telefoon en mail
facebook linkedin youtube 2handjes-social-media-pinterest Instagram Icon

Het plan was er al, geen loungekamer maar een loungecafé dat gaat het worden. Lekker oudbollig met behang wat ik met Alexandra in Gent gekocht heb.

Gelukkig heb ik een lieve overbuurvrouw die goed kan behangen, dus dat zit er strak op. Al een paar maanden heb ik allerlei oude kozijnen verzameld en die komen nu van pas. Ik wil een aparte ruimte maar de beleving van de twee ruimtes moet één zijn. En ook niet onbelangrijk, als ik de lunch aan het maken ben kan ik jullie toch in de gaten houden. En het valt nu ook écht op als je vaak koffie gaat drinken tussendoor. Haha.

De inrichting staat inmiddels. Vier tafeltjes, 16 mooie oudbollige stoelen en natuurlijk alle luxe. Een vaatwasser , de Jura en een koelkast. Het eindresultaat daar ben ik erg tevreden over. Zondag was ik lekker aan het rommelen en wilde het bezoek al koffie met appeltaart bestellen. Ze vonden het een ruimte waar je lekker binnenloopt om een bakkie te doen. Een geslaagde actie dus.

Ik maak jullie wel nieuwsgierig hé. Dat is ook de bedoeling. Ik wil niet alles tot in detail verklappen. Ik vind het heel leuk als je komt kijken op 11 of 12 maart.

Ik zeg tot laterrr....

Diane

Lees alle verhuisblogs

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG