2handjes | creative workshops (logo)
2handjes logo met telefoon en mail
facebook linkedin youtube 2handjes-social-media-pinterest Instagram Icon

En weer een volgend project. Soms is het wellicht wat chaotisch voor jullie. De tuin heb ik even tussendoor gedaan omdat we een paar prachtige dagen hadden.

En een tuintje maken in het zonnetje is een stuk leuker als in de regen. Ik heb het goed gepland want deze week hebben we alleen maar regen en veel wind. Het is even een klusje hier en dan weer daar. Maar het eindresultaat zal verbluffend zijn, daar zorg ik voor.

Vandaag eens lekker aan de slag met de gereedschappen hoek. Mijn wens is om ook wat stoerdere workshops te gaan geven. Zagen, boren en lekker timmeren. Dan is het fijn als er een plek is waar alles van het gereedschap overzichtelijk is opgeborgen. Kunnen jullie alles lekker zelf pakken.

Ik kreeg van Michel van houtvorm een telefoontje dat hij nog een oude werkbank had staan. Net iets voor in je nieuwe atelier. Jij mag hem hebben. Leuk hoor die gunfactor. Met de werkbank als basis ben ik aan de slag gegaan. Het gereedschap heb ik op een houten paneel gemaakt met mijn favoriete magneetjes. Iedereen kan nu gemakkelijk zijn gereedschap op het juiste plekje terughangen. Alle andere materialen zitten overzichtelijk in bakken. Het is een keurig stoer hoekje geworden. Weer een project af.

Alle hulpjes proberen me regelmatig op de kast te jagen, maar nu ging ik een paar schroefjes erin draaien. Ik merk aan mezelf dat ik een beetje stijf  en moe begin te worden en een beetje prikkelbaar. Vanavond maar eens even niets doen!!!! Bedankt Fred, Lidian en Katinka voor de lieve hulp vandaag.

Op naar het grote verhuizen...............

Ik zeg tot laterrr....

Diane

Lees alle verhuisblogs

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG