2handjes | creative workshops (logo)
2handjes logo met telefoon en mail
facebook linkedin youtube 2handjes-social-media-pinterest Instagram Icon

Dit servies kennen jullie vast nog wel. In de loungekamer in die mooie zwarte kast stond het altijd.

Een servies met een dubbel gevoel. Prachtig om te zien en anderzijds een herinnering aan een samenwerking die op het laatste moment niet doorging. Dit servies staat inmiddels al een jaartje of 24 in mijn huis. Mijn bedoeling was om er iemand blij mee te maken die er lekker van kon gaan eten. Ik had het verkocht voor een klein prijsje, maar moest het nog even bewaren. Jammer genoeg kreeg ik na twee maanden een telefoontje dat ze het toch niet wilde.

Helaas, dan ga ik het gewoon zelf weer gebruiken. Het servies voor dagelijks gebruiken lukt niet meer want er zitten overal gaatjes ingeboort. Het servies mag nog lekker een paar jaar als kunst dienst doen. De reactie van de kijkers is wisselend van GAAF tot ge bent gek nu kun je het niet meer gebruiken. 

Ik kan je vertelllen dat ik tot de eerste groep behoor. Ik vind het heel gaaf. De volgende bestemming is lekker kapot gooien, maar daar wacht ik nog even mee.

Ik zeg tot laterrr....Zo eindig ik ieder blog, maar vandaag mogen jullie nog even doorlezen want ik heb er drie geschreven.

Ik zet er een linkje bij naar het volgende blog: Keukentje bouwen

Diane

Lees alle verhuisblogs

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG