2handjes | creative workshops (logo)
2handjes logo met telefoon en mail
facebook linkedin youtube 2handjes-social-media-pinterest Instagram Icon

Hoezo hakmaatje? Ik leg het jullie meteen uit.

Als ruim 15 jaar ga ik 20 avonden per jaar met Vincent naar een cursus beeldhouwen. Jullie weten het rust heeft Diane thuis niet, dus ontspannen doe ik op een ander. Lekker tikken met Vincent op donderdagavond. Mijn hakmaatje heeft het al goed voor elkaar, hij hoeft niet meer te werken en geniet van het helpen van andere mensen. Liefst een beetje bouwvakken. En dan is één en één twee, want ik kan wel wat hulp gebruiken. Knutselen met stroom is het liefste wat hij doet. Laat ik daar nu net bang van zijn.

Begin maar met het maken van een lichtplan was zijn verzoek. Dat heb ik lekker op Bali gedaan. Gave verlichting en heel veel stopcontacten dat was mijn uitgangspunt. Na mijn terugkomst hebben we samen een boodschappenlijstje gemaakt. Inmiddels heb ik veel geleerd. Stopcontact, altijd een dubbele zetten is handig. Breng maar 200 wago's mee! Beschrijven wat het is kan ik niet, maar als je wil weten wat het is laat ik het met de opening op 11 en 12 maart wel even zien. Uiteindelijk is er 300 meter kabel ingegaan en 200 meter buis. We hebben alles na het plaatsen van de wanden gemonteerd. Ik wil namelijk een industriële uitstraling.

Het was ook fijn dat Fred, mijn andere hakmaatje ook veel geholpen heeft. Ik wil zelf graag helpen, maar ben vaak te druk met allerlei andere zaken. En die doe ik allemaal door elkaar. Soms om gek van te worden. Ik moet overal goed over nadenken, wat waar,  wanneer en dan zorgen dat alles in the house is.

Stroom, ik ben er nog steeds bang van hoor. Zodra de schakelaar in de groepenkast omgaat ben ik uit de buurt. We hebben alles met een speciaal klik aan, klik uit systeem gemaakt. De lampen kunnen met de afstandsbediening aan gedaan worden en ook uit. Wat een techniek, leuk hoor. Binnen is alles klaar op de stopcontacten boven de werktafels na, dat komt mijn maatje morgen doen en ook de verlichting buiten.

Project bijna klaar. BEDANKT VINCENT EN FRED!

Ik zeg tot laterrr.... morgen dus.....

Diane

Lees alle verhuisblogs

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG