2handjes | creative workshops (logo)
2handjes logo met telefoon en mail
facebook linkedin youtube 2handjes-social-media-pinterest Instagram Icon

Wat was het stil deze week hé? Waarom? Ik zal het jullie vertellen. Wat is het fijn op het HeuvelPark. Iedere morgen vertrek in rond half acht naar mijn nieuwe stekkie.Ik had deze week nog één taak, nieuwe workshops bedenken. In het koppie waren ze er al en dan nog even uitvoeren. Dat even valt altijd tegen. Op mijn nieuwe plek loop ik soms nog wat verloren rond. Waar heb ik alles neegelegd en er moesten ook nog wat kleine dingetjes gedaan worden. Schroefje hier, plankje daar, boodschapje je kent het wel. Soms liep ik als een kip zonder kop door het atelier. Toch weer terug naar mijn lijstjes en de focus houden op wat ik van mezelf die dag moest doen.

Het is nu vrijdagmorgen en ik zit lekker rustig achter de computer om voor jullie het laatste verhuisblog te schrijven. Wat zal ik het gaan missen. Ik heb ook daar van genoten om jullie stap voor stap mee te nemen naar de opendeur-dagen. Morgen en zondag is het zover. Ik ben erg benieuwd wat jullie er van vinden? Ik kan alleen maar zeggen dat ik enorm trots ben op mezelf maar zeker op alle mensen die me geholpen hebben. Wat hebben we geknald een atelier maken in een ruimte waar nog niets was. Ik liet jullie in mijn verhuisblog deze foto zien. Wat een verschil!

verhuisblog 03 ruimte 2handjes

Met het ontwerpen is het natuurlijk helemaal goed gekomen. Ik heb mijn ideeën bijna allemaal uitgewerkt. Niet alles want ik wil jullie de komende tijd ook nog verrassen.

tape

En wat bedoel ik nu met die foto met duck tape. Ik ben geen Diane als ik mijn gevoel voor humor niet met jullie kan delen. Ik ga er vanuit dat jullie mond open valt wanneer jullie hier binnenkomen. Het is een beetje raar als jullie de hele tijd met open mond lopen, stukje tape doet wonderen. Gewoon afplakband werkt niet zo goed als er water bij komt, mischien gaan jullie wel kwijlen. Geen risico dus. Stevige duck tape.

Jullie zijn allemaal van harte welkom om het weekend te komen kijken of op een ander moment natuurlijk.

adres

Ik zeg tot laterrr....

Diane

Lees alle verhuisblogs

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG