2handjes | creative workshops (logo)
2handjes logo met telefoon en mail
facebook linkedin youtube 2handjes-social-media-pinterest Instagram Icon

De basis staat, nu gaan we het leuk maken. Diane vergeet je de nooduitgang niet? Wat? Allemaal regeltjes

waar ik aan moet voldoen. Vergeet ook niet om een vluchtplan op te hangen. Ik heb me er in verdiept en zal zorgen dat het keurig in orde is als jullie komen. Ik haal meer energie uit leuke dingen maken dan uit bovenstaande fratsen waar ik aan moet voldoen. Maar vooruit het hoort erbij. Ik zal een nooduitgang maken met een creatieve twist.

Op het HeuvelPark hangt een heerlijk sfeertje tussen de andere ondernemers. Regelmatig loopt er iemand binnen om een praatje te maken en om een adviesje te geven. Buurman Henk is een kanjer, hij is handig en doet graag een klusje voor me. Iets wat ik zelf niet écht kan is lassen, maar Henk gelukkig wel. Hij gaat me helpen met het maken van de schuifdeuren die ik wil. Op een ochtend komt Henk ffff een bakkie doen en vertelt dat hij een eiken vloer van 30 m² heeft. Is dat wat voor je? Precies op het juiste moment! Ik liep te piekeren hoe ik de entree binnen mooier kon maken. Ook voor het lounge-café had ik nog een wand waar iets mee moest.

Vinden jullie de naam lounge-café leuk? Ben wel bang zonder alcoholische dranken want daar heb ik geen vergunning voor. De vloer zit inmiddels tegen de wanden. Blij, blij, blij. Mijn ideeën van sfeer in de ruimtes beginnen te kloppen.

Ik zeg tot laterrr....

Diane

Lees alle verhuisblogs

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG