2handjes | creative workshops (logo)
2handjes logo met telefoon en mail
facebook linkedin youtube 2handjes-social-media-pinterest Instagram Icon

Eerst maar eens een wandelingetje maken over het park voor ik in gesprek ga met de eigenaar

en zijn dochter dacht ik. Meteen toen ik de vrolijke boompjes en de kippetjes zag was ik verkocht. Wat een uitzicht, wat een prachtig stukje oude cultuur. Dit wordt de plek voor mijn nieuwe atelier. Jullie weten hoe ik ben, mijn enthousiasme steek ik niet onder stoelen of banken. Dat hebben ze vast gemerkt toen ik het kantoor in binnen stapte. Tijd om in gesprek te gaan met Riph en Irene. Eerst maar een rondje lopen zei Riph. Vol passie en met heerlijke verhalen werd ik rondgeleid. Bij het zien van de boompjes kwam er ook een stukje vroeger terug.

Na mijn opleiding tot bloemist heb ik 7 jaar een eigen bloemenwinkel gehad. Bloemen, bloemen en nog eens bloemen. Dat was een prachtige tijd. Aan het begin van mijn workshoptijdperk gaf ik alleen les in groendecoraties. Dit heb ik jaren gedaan. Ben inmiddels ook alweer 23 jaar actief in Workshopland. De laatste workshop met bloemen gaf ik zo'n 13 jaar terug. De passie hiervoor vloeide weg en dan moet je stoppen vind ik. Ik gaf inmiddels les in oa glaskralen maken, keramiek glazuren, speksteen bewerken enz. Deze workshops gaven me meer voldoening en lol.

Maar nu ik op deze plek was begon het weer te kriebelen. Misschien een gave pluktuin met een kruidentuin. Op deze plek begint een nieuw tijdperk van 2handjes.

Tot laterrr......

Diane

Lees alle verhuisblogs

Bewaren

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG