2handjes | creative workshops (logo)
2handjes logo met telefoon en mail
facebook linkedin youtube 2handjes-social-media-pinterest Instagram Icon

Wat was het wennen na tweeëneenhalve week Bali. Het temperatuursverschil is enorm maar ik ben vooral blij en zit vol

energie om door te gaan. Er moet veel gebeuren. Gelukkig heeft de huurbaas niet stilgezeten. Voor ik vertrok heb ik met Irene en Sylvie doorgesproken waar ik graag mijn entree wil. Ze hadden nog een dubbele deur staan, deze hebben ze gebruikt. Op het terrein stonden nog dikke stoeptegels.

Ook HeuvelPark probeert materialen te hergebruiken, niks mis mee toch? Het blijft lastig voor me om dingen los te laten, ik ben er graag bij. Gelukkig is het allemaal goed gekomen en staat er na mijn terugkomst een mooie muur als afscheiding tussen de opslag van HeuvelPark en mijn eigen domeintje. Wat voelt het goed. Ik heb mijn sleutel en vol trots sluit ik iedere dag mijn deurtjes.  Alle stappen tot aan de verhuizing heb ik inmiddels verwerkt in lijstjes, hoezo een controller? Ja zo ben ik, lijstjes maken en lekker afstrepen dan komt het vanzelf af.

Ik weet inmiddels ook waar ik zelf ga wonen. Ik ga samen met Alexandra op kamers, heb ik vroeger nooit gedaan. We gaan voor een jaar in een appartement wonen, lekker klein. Dan heb ik een jaar de tijd om wat anders te zoeken en alle rust om te wennen met 2handjes. Mijn “bejaardenwoning” komt dan vanzelf. Ja ik wil graag gelijkvloers gaan wonen.

Ik zeg tot laterrr....

Diane

Lees alle verhuisblogs

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG