2handjes | creative workshops (logo)
2handjes logo met telefoon en mail
facebook linkedin youtube 2handjes-social-media-pinterest Instagram Icon

Een tuintje van 145 vierkante meter met een ruimte erin om te lunchen. 's avonds als ik in mijn luie stoel zit, lig heb ik tijd om rustig over mijn hersenspinsels na te denken.

Voor het geluid staat de tv aan maar wat er te zien is gaat meestal aan me voorbij. Nee ik lig niet te slapen, maar struin het internet af naar betaalbare materialen om mijn dromen uit te voeren. Ik wil de tuin graag omkaderen dus op zoek naar een leuke afrastering. Die schapenhekjes met draad en kastanjehout vind ik al jaren leuk ik had ze jaren terug al op mijn boerderij in 's Gravenmoer. Helaas wordt dat een beetje te kostbaar. De bodem van mijn portemonnee is al een tijdje in het zicht. Zoeken naar een andere oplossing dus.

Na wat zoeken vond ik gebruikte tuinpaaltjes, 1000 stuks. Daar kan ik wel wat mee. Op papier is 1000 niet zoveel wel als je ze allemaal in je handen hebt gehad. Nu kon ik gaan ontwerpen. Om het stuk grond staan nu een hek van ongeveer 50 cm hoog. In het middenstuk heb ik 6 bakken gemaakt van dezelfde paaltjes, maar wat lager. Langs de randen heb ik allerlei grassen geplant die jullie toewuiven als jullie komen workshoppen. In de bakken komen, groenten, kruiden, fruit en bloemen. Alma gaat me nog helpen met wat we allemaal in de bakken gaan zetten.

En dan de paden, wat doe ik daar in? De uitstraling wil ik natuurlijk en stoer. Boomschors dat moet het worden. Hoeveel kuub? Geen idee. Broerlief maar eens bellen hij woont midden in het bos en kan me vast vertellen hoeveel en niet onbelangrijk waar haal ik het. Ik regel het wel was zijn antwoord. Met de traktor en een volle kar schors heeft hij me heel blij gemaakt. Lief hoor!

Van de oude steigerstellingen uit het atelier gaan we een tafel met banken maken. In de opslag van Sylvie, Irene en Riph (lieve familie) vond ik mooie balken. Ik zal later deze week nog een foto laten zien wanneer het klaar is.

De parasol uit de Hoge Ham is er inmiddels ook. Het is ook buiten een prachtig plaatje aan het worden. Ik ga er deze week weer tegenaan. Volgende week is alles over en kan ik aan het ontwerpen. Wil jullie graag verrassen met wat nieuwe workshops.

Ik zeg tot laterrr....

Diane

Lees alle verhuisblogs

 

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG