2handjes | creative workshops (logo)
2handjes logo met telefoon en mail
facebook linkedin youtube 2handjes-social-media-pinterest Instagram Icon

creatief pakket voor thuis

Creatief pakket voor thuis, iedereen kan deze speciale kerstschaal maken.

Wat zal kerst anders zijn dit jaar. We gaan er samen toch wat moois van maken en ik ga jullie daarbij helpen. Fijn dat ik mijn skills van bloemist weer kan aanspreken. Ik heb jaren een bloemenwinkel gehad en ook aan honderden mensen workshops groendecoraties gegeven.

Enkele jaren terug heb ik de groendecoraties even aan de kant gezet, maar deze zomer begon het alweer te kriebelen. De kerstschalen waren deze zomer dan ook al klaar om als workshop te gaan geven in het atelier. Corona blijft nog even een stoorzender, daarom heb ik de kerstschaal in een doebox-vorm gegoten.

Ik heb bewust gekozen om een mooie schaal te gebruiken van het merk Riverdale met de exclusieve geweitjes. Deze vertegenwoordigen al een waarde van € 45,-. De schaal is 45 cm in doorsnede, dan heb je ook wat staan.
Dit is een schaal die je ieder jaar weer op tafel gaat zetten. Een kleine toevoeging van wat kerstballetjes of wat takjes vers groen en je hebt wederom iets moois op tafel.

Je hebt geen enkele ervaring nodig om deze kerstschaal zelf te maken.
Met mijn instructiefilm en compleet gevulde doebox gaat het helemaal goed komen. Heb je nog twijfels of het dan gaat lukken? Je mag me ook bellen als je met je doebox bezig bent. Altijd fijn als Diane er toch bij is :)

Kies uit de twee kleuren kerstschalen.

De schaal is gemaakt van een zware kwaliteit hout en is 45 cm in doorsnede. De geweitjes zijn gemaakt van kunststof. Gelukkig maar toch? Zou zielig zijn als hier 50 hertjes hun gewei voor moeten missen.
Ik heb een schaal gemaakt in het zwart-goud en een schaal in rood-zilver. Ik heb bewust gekozen voor een schaal zonder lichtjes en glitters, die voeg je zelf eenvoudig thuis toe. Ga je deze kerstschaal met meerdere vriendinnen maken. In het bestelformulier heb ik de mogelijkheid gebouwd om tot 4 doeboxen in één keer te bestellen.


Van deze doebox kerst zijn er nog slecht 7 beschikbaar.

De ingrediënten in je creatief pakket voor thuis.

 

materialen voor een kerstschaal thuis maken

Versturen?

Dit is de laatste week om nog een kerstschaal te bestellen, ik heb er nog 7.

Bij het bestellen kun je kiezen of ik de doebox naar je toe stuur (versturen op 10 december) of dat je opzaterdag 14 december (tussen 10:00- 12:00 uur) je doebox komt afhalen.

 

 € 79,50

compleet pakket

 

Ga nu over tot bestellen en maak je keuzes voor je doebox.

Vul je adresgegevens in, maak je keuzes van kleur en bezorgen/ afhalen. Na het afronden van je bestelling betaal je via ideal je doebox Kerstschaal. In je mailbox ontvang je een bevestiging van je bestelling en betaling. Ook ontvang je de instructiefilm en nog wat andere informatie die bij je doebox horen.

Heb je nog onbeantwoorde vragen voor je gaat bestellen?

Pak de telefoon en

bel 2handjes

  

Alvast even een snelle versie van de instructiefilm, grapje.

De definitieve instructiefilm gaat langzamer hoor:). Deze duurt bijna 20 minuten.

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG