2handjes | creative workshops (logo)
2handjes logo met telefoon en mail
facebook linkedin youtube 2handjes-social-media-pinterest Instagram Icon

thuispakket kerstdecoraties

Maak thuis een leuke kersthanger.

Laten we ons huis wat meer sfeer geven. Kerst zal dit jaar toch anders zijn. Met mijn opleiding tot bloemist en het runnen van een eigen bloemenwinkel is het geen probleem om jullie daar mee te helpen. Sfeer maken in huis is waar ik zelf gelukkig van wordt en 24 uur per dag mee bezig ben.
Je hebt vast wel een leuk plekje voor deze kersthanger, sfeer maak je zelf. Ik heb de prijs toegankelijk gehouden, zodat iedereen een leuke bezigheid heeft thuis en het geeft ook een fijn gevoel om het zelf te maken.

Wat mag ik verwachten van mijn thuispakket?

Alle ingrediënten voor de kersthanger zitten in je doebox voor thuis. Ik zorg voor ruim voldoende decoratie om je kersthanger te maken, passend in ieder interieur. Zelf wat glitter en kleur toevoegen mag altijd.
Je hoeft zelf alleen voor een lijmpistool en een kniptang te zorgen. Met mijn handige werkbeschrijving gaat het helemaal goed komen.

De ingrediënten om thuis je kersthanger te maken.

Basisingrediënten voor de doebox kersthanger:

ingredienten kersthanger  1 kledinghanger

kerststuk thuis maken  Wikkeldraad

thuispakket kerststuk  Diverse decoraties

diy kerst pakket  Zwart touw

kerststuk zelf maken thuispakket  Een uitgebreide beschrijving van je kersthanger

 

 € 19,50

compleet pakket

Ga nu over tot bestellen van je kersthanger.

Vul je adresgegevens in,  Na het afronden van je bestelling betaal je via ideal je doebox. In je mailbox ontvang je een bevestiging van je bestelling en betaling. Ook ontvang je de werkbeschrijving die bij je doebox hoort. De doeboxen worden altijd verstuurd op donderdag( op donderdag besteld, je doebox komt pas de week erna naar je toe). Ophalen doen we na telefonisch overleg.

Heb je nog onbeantwoorde vragen voor je gaat bestellen?

Pak de telefoon en

bel 2handjes

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG