2handjes | creative workshops (logo)
2handjes logo met telefoon en mail
facebook linkedin youtube 2handjes-social-media-pinterest Instagram Icon

Wat is het fijn om een ruim atelier te hebben

Hierdoor kunnen we bij 2handjes veilig creatief aan de slag blijven. Uiteraard houden we rekening met de afspraken die op dat moment gelden vanuit de overheid.

Helaas de besmettingen lopen weer op

De overheid verwacht van ons dat we zelf alle ellende van Corona voor ons bedrijf op gaan lossen. Geen probleem, maar dan moet ik wel de regels voor het annuleren en verzetten extra aanscherpen.

Het is fijn om te kunnen blijven ondernemen in het creatieve vak en dat kan alleen door ook voor mezelf te zorgen. Wanneer jullie jezelf ziek melden bij de baas omdat je Corona hebt, wordt je salaris gewoon doorbetaald. En ja, ook ik heb inkomen nodig om alle lasten te betalen en wil ook nog een beetje genieten van het leven met een hapje en een drankje. Nogmaals 13 maanden dicht gaat mijn bedrijf niet overleven, ben ik bang. Daarom heb ik de Corona- ellende regeling bedacht, jullie kopen jullie ellende af en met dat gespaarde potje hoop ik mijn ellende te beperken.

Daarom

Zijn er per direct, aangepaste annuleringsregels. GOED LEZEN GRAAG!

  • Tot 21 dagen voor de workshop kun je kosteloos annuleren en stort ik het bedrag volledig terug (was al zo)
  • Verzetten kan tot 14 dagen voor de workshop (was al zo)
  • Annuleer je binnen 21 dagen voor de workshop, dan breng ik breng 25% van het bedrag in mindering en stort dus 75% terug (was al zo)
  • Annuleer je in de week van de workshop, door vervelende omstandigheden, geen Corona, dan haal je de workshop dan in volgens de Last-Minute regel. Op dinsdag bellen met Diane 0162-238890 of er die week nog een plaatsje vrij is (was al zo)

NIEUWE AANVULLENDE REGEL:

  • Annuleer je in de week van de workshop door een Coronabesmetting, dan vervalt je boeking en wordt er niets teruggestort........JA, MAAR DAT WIL IK NIET! 

Jezelf extra indekken voor "Corona-ellende"

Ik heb een manier bedacht om het annuleren door Corona voor beide partijen prettig te laten verlopen. Boek je een dagworkshop, dan betaal je € 6,- extra per persoon en voor een workshop van 3 uurtjes betaal je € 3,50 extra per persoon. Ben je besmet met het Corona-virus, dan gaan we samen in overleg een andere datum plannen. Dat overleg is noodzakelijk. Afhankelijk van hoe hoog de besmettingen oplopen, plan ik een extra zondag voor inhalers of sluit je bij de geplande workshops aan. Voor groepen vanaf drie personen maken we speciale afspraken.

Hoe regel ik die extra betaling om "Corona-ellende" voor je workshop te voorkomen?

Lieve mensen, ik ga hier geen ingewikkeld systeem voor laten bouwen op mijn website. De betaling van € 6,- of  € 3,50 per persoon regel je zelf, want je moet toch je workshop nog betalen. Vermeld dan bij de betaling ook even "GEEN CORONA-ELLENDE"

 

IK HOOP NATUURLIJK DAT DEZE REGEL ER HEEL SNEL AF KAN!! 

ik wil gewoon lekker werken😀

diane

 

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG