2handjes | creative workshops (logo)
2handjes logo met telefoon en mail
facebook linkedin youtube 2handjes-social-media-pinterest Instagram Icon

Wat is het fijn om een ruim atelier te hebben.

Hierdoor kunnen we bij 2handjes vanaf 1 juni weer veilig creatief aan de slag. 
Uiteraard houden we rekening met de afspraken die gelden.
Dit zijn de tijdelijke huisregels.

Gezondheidsklachten? 

Iedereen snapt dat je thuis blijft als je ziek bent of Corona-achtige verschijnselen hebt.
Gelukkig voor jullie ben ik best een aardig mens. Merk je dat je 's morgens toch twijfelt, gewoon afzeggen en op een ander moment halen we je workshop in. Je bent hier nooit je geld kwijt, inhalen doen we in goed overleg.

1 verstopte neus

Anderhalve meter afstand houden is hier gelukkig geen probleem.

Het atelier is groot en we gaan met wat minder cursisten beginnen. Gelukkig gaan we de zomer in en kunnen we ook buiten werken. De werktafels binnen staan ver genoeg uit elkaar en waar nodig zet ik er een scherm tussen. Deze heb ik al gemaakt.
Ze zijn nu nog een beetje saai, maar dat komt goed als jullie hier geweest zijn. Jullie mogen er een leuke boodschap op zetten met watervaste stiften. En dan kan ik ze daarna ook gewoon steeds schoonmaken. Buiten heeft iedereen een eigen tafel om aan te werken en in de tuin is voldoende ruimte om een plekje op anderhalve meter te vinden. In de zon of lekker onder de parasol van 7 x 7 meter.

2 we houden afstand

Normaal nemen jullie zelf koffie of thee.

Iedereen die hier vaker geweest is weet dat je de hele dag koffie, thee en een snoepje kunt pakken. Het is zelfs gebruikelijk dat je Diane regelmatig verwent met een kopje zwarte koffie, dan blijft ze lekker scherp. Dit doen we nu even iets anders. Diane zorgt de hele dag voor jullie. We lassen vaste pauzes in en ik kom regelmatig langs met een verpakt snoepje. Gelukkig blijven de salmiak lolly's.
Voor iedereen die hier regelmatig komt! Als alles weer normaal is verwacht ik wel dat jullie gewoon weer koffie voor me halen ;)

 

3 diane brengt de koffie

De lunch is een belangrijk onderdeel van een beleving bij 2handjes.

Normaal doen we dit gezellig met z'n allen samen. Dit gaan we even anders doen. Kleine groepjes en de komende maanden kan het waarschijnlijk vaak in de ateliertuin.
Wil je als gezin eten dan geef je dit op de dag zelf even aan. Als gezin is de anderhalve meter niet nodig.

4 lunchen doen we in kleine groepjes

Tot snel lieve mensen.
Diane

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG