2handjes | creative workshops (logo)
2handjes logo met telefoon en mail
facebook linkedin
2handjes-social-media-pinterest Instagram Icon

Thuis creatief zijn met toch een beetje Diane erbij

Je hebt op deze link geklikt en daarom ga ik je wat meer over de creatieve doeboxen voor huis vertellen. Je hoeft het niet te lezen hoor 😊. Klik gerust op het plaatje en je komt meteen op mijn webshop om te bestellen. Wil je toch wat meer uitleg waarom ik ook creatieve thuispakketten heb gemaakt?

webshop creatieve doebox

 

Hoe ik kwam op het idee van doeboxen voor thuis?

In 2020 ben ik uit nood met de verkoop van doeboxen voor thuis begonnen, ik was noodgedwongen uiteindelijk 13 maanden gesloten. Bij de pakken neer gaan zitten zit niet in mijn aard. In de afgelopen 30 jaar dat ik actief ben in het creatieve vak heb ik meer tijden meegemaakt dat het zwaar was. Er was vaker een economische crisis. Ik ben blij en trots dat ik al zo lang mijn creativiteit met jullie mag delen. 

In de jaren dat ik alleen workshops gaf kreeg ik regelmatig de vraag om creativiteit voor thuis. Ik hield dit altijd af, omdat tijdens de workshops genoeg energie en creativiteit kwijt kon. Nu ik dit nieuwe bedrijf erbij begonnen ben, moet ik bekennen dat ik van het online delen van mijn creativiteit ook heel blij word. Ik ben nog meer bezig met ontwerpen en de trends van dat moment. Uiteindelijk is het een combinatie waar we allemaal blij van worden.

Er is genoeg te kiezen voor iedereen, denk aan een activiteit met vrienden of familie. Ik heb al regelmatig doeboxen samengesteld voor een teamuitje. En in de toekomst komen er ook nog doeboxen voor kinderfeestjes.

De workshops zitten vol op de dag dat je wil komen

Ik ga wel minder workshops geven. Voorlopig kies ik voor de vrijdag of de zaterdag. Alleen dan kan ik alle ballen in de lucht houden. Een gestreste workshopjuf daar zit niemand op te wachten. 

Niet iedereen gaat het leuk vinden dat er zo weinig workshops gegeven worden, maar het is niet anders. Een beetje omdenken en je kan ook thuis creatief bezig zijn met een groepje. Daarbij komt dat ik bij alle doeboxen een handige werkbeschrijving maak zodat jullie het gevoel hebben dat ik er toch een beetje bij ben 😜. Een doebox voor thuis kan je gemaakte plannen redden.

 

Op de datum dat we willen komen zijn er helemaal geen workshops

Het voordeel van een doebox voor thuis is ook dat er nu ook creatieve mogelijkheden zijn voor je op de dagen dat ik helemaal geen workshops geef. Ik verstuur trouwens de doeboxen altijd op donderdag. Bestel je doebox voor thuis op tijd. Mijn collecties wisselen steeds. Het moment dat ik jullie thuispakket moet versturen kun je gewoon aangeven. Sommige onderdelen moeten niet  een maand in je doebox zitten.

 

Groepsuitjes met familie of vrienden

Zoek je iets voor een grotere groep, bel me dan gerust. Het is niet altijd nodig om een samengestelde doebox te bestellen. Misschien heb je zelf penselen of verf. Er zijn altijd andere mogelijkheden die we kunnen bespreken. Bel Diane: 0162-238890

 

 

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG