2handjes | creative workshops (logo)
2handjes logo met telefoon en mail
facebook linkedin youtube 2handjes-social-media-pinterest Instagram Icon

reviews van 2handjes

De verhalen van cursisten over 2Handjes

Ik kan hier helemaal los gaan over hoe leuk het is om bij 2Handjes een creatieve workshop te volgen. Kom je voor het eerst naar mijn atelier dan wil je graag weten waar je terecht komt voor je een leerzame workshop of uitje boekt. Dat begrijpt iedereen.

Een groot aantal cursisten komt hier omdat ze over me gehoord hebben. Is dat niet zo dan kun je gelukkig op het web veel over 2handjes lezen. Eerlijke verhalen waar ik gelukkig geen invloed op heb. Ik doe altijd mijn uiterste best om iedereen te laten genieten en met een mooi resultaat naar huis te laten gaan.

De reviews over 2Handjes

Daar geven de cursisten die hier eerder geweest zijn een eerlijke mening over. Lees op deze pagina hun ervaringen geschreven op Facebook en op Google.

Heb je zelf een workshop gevolgt en wil je je ervaring delen?
Laat dan een recensie achter op mijn Facebook pagina of op mijn Google vermelding.
Heb je dit allebei niet, stuur dan een mailtje met je feedback. Positief of negatief, ik wil na 25 jaar nog steeds van jullie leren.
Liefs Diane

Lees hier de eerlijke reviews op Facebook

Hannie Dekkers
Hannie Dekkers Raadt 2Handjes aan posted one month ago

Vandaag bij de 2handjes in Dongen geweest. Wat een fijne mensen. Wat een creativiteit. Leuke workshops om te volgen als we weer mogen.

Paul Compiet
Paul Compiet Raadt 2Handjes aan posted 9 months ago

Veel geleerd het was erg gezellig

Yvonne Waegemakers
Yvonne Waegemakers Raadt 2Handjes aan posted 11 months ago

De passie van Diane voel en zie je in alles terug. De verzorgde lunch, de super gave ruimte met al zn mogelijkheden. Er zijn diverse workshops...

Ette Petet
Ette Petet Raadt 2Handjes aan posted 11 months ago

Altijd erg gezellig bij de 2Handjes en Diane is een lieverd. Je wordt er blij van om iets te creëren. Iedereen gaat aan het einde van de dag met...

Diana Vossen
Diana Vossen Raadt 2Handjes aan posted one year ago

super leuke workshop speksteen gehad

 

En bekijk hier de reviews op Google

You must enable Billing on the Google Cloud Project at https://console.cloud.google.com/project/_/billing/enable Learn more at https://developers.google.com/maps/gmp-get-started

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG