2handjes | creative workshops (logo)
2handjes logo met telefoon en mail
facebook linkedin youtube 2handjes-social-media-pinterest Instagram Icon

Zin in een creatieve activiteit van 3 uurtjes?

Bekijk alle workshops en boek lekker voor een paar uurtjes. 

Deze workshops zijn te boeken voor de middag (13.00 uur tot 16.00 uur). Tijdens je creatieve workshop geniet je van een proeverijtje van zoetigheden van restaurant het DongensGenieten.

 

flats rose creatieve workshops enkele uurtjes  Door creatief bezig te zijn raak je alle stress die we opbouwen in ons dagelijkse leven kwijt.

een creatieve workshop van enkele uurtjes

 Wat je zelf creëert maakt je trots en blij.

workshop voor enkele uurtjes creatief Leer nieuwe technieken waar je thuis ook wat aan hebt.

2handjes creatieve workshops van enkele uurtjes  kom gerust alleen een workshop volgen, je bent samen met andere creatievelingen.

creatieve workshops

 Iedereen is vrij in wat hij gaat maken (kies als groep gerust verschillende workshops).

creatieve workshop van enkele uurtjes

De anuleringsregels zijn hier prettig.

De creatieve workshops van enkele uurtjes worden gegeven op vrijdagen en zaterdagen, beschikbare data staan per workshop vermeld in een kalender.

Bewaren

DE SEIZOENEN

seizoenen workshops

Maak decoraties voor de herfst of kerst. Workshop met een beperkt aantal plaatsen.

seizoensworkshop ►

DOT PAINTING

dot painting op een steen

Leer alle kneepjes over dotpainting en geniet van deze ontspanning.

dot painting ►

LEKKER KIEZEN

Lekker kiezen

Kiezen uit heel veel ontwerpen. Lekker toch!

lekker kiezen ►

DIKKE DAMES

Nana beschilderen

Beschilder een leuke Nana onder het genot van een proeverij van zoetigheden. Lekker toch!

nana beschilderen ►

TAPASPLANK

woodburning borrelplank

Brand zelf een leuke tekst en afbeeldingen in deze stoere plank.

borrelplank decoreren ►

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG

Een creatieve workshop van enkele uurtjes is de perfecte manier van ontspannen

In het atelier van 2handjes worden niet alleen creatieve dagworkshops gegeven, maar ook workshops van enkele uurtjes. Ben je op zoek naar een actieve invulling van een paar uurtjes? In de nammiddag ben je welkom voor een workshop van enkele uurtje, het aanbod in workshops veranderd steeds.

Van alle workshops zijn voorbeelden in het atelier te zien. De creativiteit komt je tegemoet als je binnen komt. Dat cursisten hebben me de naam gegeven van “creatieve duizendpoot”. Lief toch? In Dongen beginnen we de dag altijd met een kop koffie of thee, even landen noem ik dat. De cursisten komen ook uit heel Nederland voor een creatieve activiteit en hebben soms wel twee uur in de auto gezeten voor ze er zijn. Dan wil je zeker eerst koffie.

Je gaat altijd met iets moois naar huis,  jullie zijn mijn visitekaartje. In Noord-Brabant kijken we niet op een kwartiertje. Je gaat pas naar huis als we allebei tevreden zijn over het resultaat van de workshop. Het kan dus zomaar gebeuren dat je iets langer dan afgesproken creatief bezig bent.

 

Moeten we allemaal dezelfde workshop doen?

Ik begrijp als geen ander dat je wil kiezen uit de workshops en dat niet iedereen voor dezelfde creatieve workshop valt. Het is wel belangrijk dat de workshops een beetje bij elkaar passen. Ik wil ruim de tijd hebben om alles uit te leggen en het is ook belangrijk dat jullie tevreden naar huis gaan. Overleg daarom altijd even van te voren met mij. Ik zal jullie een eerlijk antwoord geven of het qua beleving van het creatieve uitje ook goed is. Het resultaat staat altijd voorop, echter de beleving bij 2handjes vergeten jullie nooit meer.

 

Wanneer worden de workshops van enkele uurtjes gegeven?

De workshops van enkele uurtjes worden gegeven van 13.00 uur toto 16.00 uur. Er is voldoende tijd om te kletsen en met een mooi resultaat naar huis te gaan. Creatief bezig zijn is heerlijke ontspanning.

 

Een creatieve workshop reserveren via de website

Alle workshops van enkele uurtjes zijn te boeken via de website. In de kalenders die op de website staan is het meteen duidelijk waar plaats is. Het kan zijn dat alles vol zit of dat ik op de dag van je uitje geen workshop geef. Het is een idee om te kijken op mijn webshop met creatieve doeboxen voor thuis. Ook een idee voor groepen, en teamuitjes. 

 

Benieuwd naar de creaties van eerdere cursisten?

In 26 jaar heb ik al veel mensen blij het atelier uit zien lopen. Twijfel je nog of ik de kunstenaar in jou naar boven kan halen? Ik plaats na iedere workshop één of meerdere foto’s van de kunstwerken van die dag. Laat je overtuigen en kijk op een van mijn socialmediakanalen zoals Facebook, Instagram of Pinterest. Op Google schrijven ze ook lekker positief over me. Ik zal altijd mijn uiterste best doen, al ben ik niet perfect😊