2handjes | creative workshops (logo)
2handjes logo met telefoon en mail
facebook linkedin youtube 2handjes-social-media-pinterest Instagram Icon

Stap uit je "drukke" leven en kom één van de creatieve workshops van enkele uurtjes volgen.

 

flats rose creatieve workshops enkele uurtjes  Door creatief bezig te zijn raak je alle stress die we opbouwen in ons dagelijkse leven kwijt.

een creatieve workshop van enkele uurtjes

 Wat je zelf creëert maakt je trots en blij.

workshop voor enkele uurtjes creatief Leer nieuwe technieken waar je thuis ook wat aan hebt.

2handjes creatieve workshops van enkele uurtjes  kom gerust alleen een workshop volgen, je bent samen met andere workshoppers.

creatieve workshops

 Iedereen is vrij in wat hij gaat maken (kies als groep gerust verschillende workshops).

creatieve workshop van enkele uurtjes

Je krijgt een uitje wat tot in de puntjes verzorgt is.

De creatieve workshops worden gegeven op donderdag, vrijdag en zaterdag.

Creatieve workshops van enkele uurtjes worden ook in de avond gegeven, mogelijk voor groepjes vanaf 10 personen.
Bel met Diane 06-2703 4102

Bewaren

DOT PAINTING

dot painting op een steen

Leer alle kneepjes over dotpainting en geniet van deze ontspanning.

dot painting ►

DIKKE DAMES

Nana beschilderen

Beschilder een leuke Nana en blijf gratis lunchen bij 2handjes. Lekker toch!

nana beschilderen ►

TAPASPLANK

woodburning borrelplank

Brand zelf een leuke tekst en afbeeldingen in deze stoere plank.

borrelplank decoreren ►

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG

Een creatieve workshop van enkele uurtjes is de perfecte manier van ontspannen

In het atelier van 2handjes worden niet alleen creatieve dagworkshops gegeven, maar ook workshops van enkele uurtjes. Ben je op zoek naar een actieve invulling van een paar uurtjes? Zoek dan uit één van de 12 workshops die mogelijk zijn. Dit aantal kan wijzigen hoor, want Diane is altijd bezig met het bedenken van nieuwe workshops.

Van alle workshops zijn voorbeelden in het atelier te zien. De creativiteit komt je tegemoet als je binnen komt. Dat cursisten hebben me de naam gegeven van “creatieve duizendpoot”. Lief toch? In Dongen beginnen we de dag altijd met een kop koffie of thee, even landen noem ik dat. De cursisten komen ook uit heel Nederland voor een creatieve activiteit en hebben soms wel twee uur in de auto gezeten voor ze er zijn. Dan wil je zeker eerst koffie.

Of je nu komt met een gezelschap voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, familie-uitje, gezellig samen met een vriend of vriendin of lekker alleen. In een workshop van een paar uurtjes gaan jullie zeker iets moois maken. Het is niet zomaar een workshopje. Jullie zijn mijn visitekaartje. In Noord-Brabant kijken we niet op een kwartiertje. Je gaat pas naar huis als we allebei tevreden zijn over het resultaat van de workshop. Het kan dus zomaar gebeuren dat je iets langer dan afgesproken creatief bezig bent.

 

Moeten we allemaal dezelfde workshop doen?

Ik begrijp als geen ander dat je wil kiezen uit al die workshops en dat niet iedereen voor dezelfde creatieve workshop valt. Het is wel belangrijk dat de workshops een beetje bij elkaar passen. Ik wil ruim de tijd hebben om alles uit te leggen en het is ook belangrijk dat jullie tevreden naar huis gaan. Overleg daarom altijd even van te voren met mij. Ik zal jullie een eerlijk antwoord geven of het qua beleving van het creatieve uitje ook goed is. Het resultaat staat altijd voorop, echter de beleving bij 2handjes vergeten jullie nooit meer.

 

Een lunch bij je creatieve workshop boeken

Bij verschillende workshops is al een lunch inbegrepen. Ik heb dit per workshop vermeld. Kies je een workshop zonder een lunch en wil je toch je activiteit beginnen of eindigen met een lekkere lunch? Aarzel dan niet om mij even te bellen. Tegen een kleine vergoeding is heerlijk mee lunchen mogelijk.

 

Een creatieve workshop reserveren via de website

Kom je heerlijk alleen creatief ontspannen of met een gezelschap? Zoek dan een leuke workshop uit via de website. Of je nu gaat voor Nana beschilderen, dotpainting of een andere creatieve workshop. Reserveren doe je via de website. Bij iedere workshop staat een kalender onder aan de pagina. Is een datum beschikbaar? Dan is deze groen gekleurd en kun je deze direct reserveren. Heb je nog vragen voor je reserveert voor een groepsuitje bel dan even met Diane 06-27034102.

Na de reservering krijg je direct een e-mailtje met alle belangrijke informatie voor je uitje. Je betaalt het workshop bedrag via je eigen bankrekening (ik heb geen iDeal) vooraf. Je workshop is dan volledig betaald en op de dag zelf hoef je alleen nog maar te genieten van je creatieve uitje.

 

Benieuwd naar de creaties van eerdere cursisten?

In 26 jaar heb ik al veel mensen blij het atelier uit zien lopen. Twijfel je nog of ik de kunstenaar in jou naar boven kan halen? Ik plaats na iedere workshop één of meerdere foto’s van de kunstwerken van die dag. Laat je overtuigen en kijk op een van mijn socialmediakanalen zoals Facebook, Instagram of Pinterest. Of lees hoe de cursisten het zelf hebben ervaren op Google Review.