2handjes | creative workshops (logo)
2handjes logo met telefoon en mail
facebook linkedin youtube 2handjes-social-media-pinterest Instagram Icon

mozaiek workshop volgen

Mozaïek workshop een geweldige ervaring met kleurrijke tegeltjes!

mozaïek workshop

Ik zal de mozaïek workshop voor je beschrijven. Met de juiste hulp en uitleg is het voor iedereen mogelijk om in een schaal een mooi ontwerp te maken. Ik voer wel mijn eigen stijl van werken in deze workshop door. Je werkt zonder een vast ontwerp. Creëren uit de vrije hand. Waarschijnlijk heb je het nog nooit gedaan? Je maakt een schaal  van Ø 30 cm en werkt met mosa tegeltjes en glasnuggets. Kies beide of alleen tegels. Je krijgt hulp bij het samenstellen van een mooi kleurenpalet aan tegeltjes. De keuze aan kleuren is groot en zo hoort dat ook.
De tegeltjes worden bij 2handjes geknipt, meppen met een hamer is hier verboden. Knippen is de techniek die hoort bij een mozaïek workshop. Met de juiste lijm verwerken we de tegels en het glas. Een kleine schaal is mooi om je eerste stappen met mozaïek te zetten.

Het is niet de bedoeling dat het een race tegen de klok wordt, genieten is ook belangrijk.

Vind je dit formaat toch te klein? Kijk dan bij de dagworkshop mozaïek. In een hele dag is er vanzelfsprekend meer mogelijk.
Wil je leren hoe je speciale fijne patronen (bloemen, vlinders) maakt? Dan verwijs ik je graag door naar een collega. In drie uurtjes is het gewoonweg niet haalbaar om een ingewikkeld patroon te maken.

Inwassen met cement.

Inwassen met cement gaat niet op de dag van je mozaïek workshop. Ik stuur hier niemand weg met een zakje cement en een gebruiksaanwijzing. Ik ga je schaal keurig inwassen met cement! Na drie weken kun je het werkstuk ophalen, of eerder.
Deze mozaïek workshop zorgt steeds voor verrassende resultaten, om blij van te worden.

 

 

  • Workshop van 3 uurtjes.
    Ochtend van 9.30 uur - 12.30 of middag van 13.00 - 16.00
  • Data staan hieronder in de kalender.
  • Je kunt jezelf individueel inschrijven of als groep.
  • Koffie, thee, koek zijn inbegrepen.

€ 37,50

 

 

Kies & boek direct!

 

Kies eerst uw datum en vul daarna het formulier in dat hieronder tevoorschijn komt.

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG