2handjes | creative workshops (logo)
2handjes logo met telefoon en mail
facebook linkedin youtube 2handjes-social-media-pinterest Instagram Icon

dagworkshop hippe kippen beschilderen

Hippe kippen beschilderen is genieten.

Laat het voorjaar en de zomer maar komen. Een dagje Hippe kippen beschilderen is echt leuk. Deze schattige kipjes zijn gemaakt van keramiek.
Na het beschilderen verdienen ze een mooi plaatsje tussen je planten in de tuin of in je woonkamer. Ze zijn hol van binnen, dus je prikt ze zo op een stok tussen de planten.
Ik ga er deze zomer zeker mijn tuin verder mee opleuken bij het atelier.

Ik noem ze hippe kippen omdat je ze zelf zo kleurig kunt maken als je zelf wil. Ik heb zelf ook een zebrakip gemaakt. Kijk maar eens naar de foto's hieronder. We beschilderen onze kipjes met acrylverf. We gebruiken kwaliteitsverf en dat gaan jullie als positief ervaren. Het decoreren kan op heel veel verschillende manieren.

De workshop hippe kippen beschilderen bij 2Handjes.

Een hele dag lekker creatief ontspannen bij Diane in het atelier in Dongen

hippe kip Aan het eind van de dag heb je twee hippe kipjes beschilderd.

      acrylverf Ga lekker los met je favoriete kleuren verf.

lunch bij 2handjes Een heerlijke lunch is inbegrepen.

  creatieve workshop bij 2handjes Decoreer met de techniek die je aanspreekt

 

Met welke technieken kan ik mijn hippe kippen decoreren?

Ik vertelde al dat we de basiskleur normaal opzetten met acrylverf. Kies uit een vijftigtal kleuren die in het atelier van 2handjes staan of meng zelf je kleuren. Omdat we een hele dag uit getrokken hebben voor onze twee hippe kippen is er ook de mogelijkheid om heb nog meer structuur te geven met een speciale klei. Hoe dit in zijn werk gaat vertel ik je op de dag zelf.
Naast het maken van extra structuur leer ik je graag de techniek van het dotten. Met de juiste verf en de dottingtools maak je prachtige stippen op de kipjes. Om bepaalde contouren extra aan te zetten gebruiken we speciale tubes verf zodat je mooie strakke lijnen krijgt.

Mogen de hippe kippen in de winter buiten blijven?

Zet ze in de winter lekker binnen het zou jammer zijn wanneer ze stuk gaan. Ik heb deze winter een test gedaan hoe ze zich houden in de tuin. Ze zien er nog steeds prachtig uit, maar we hebben geen vlokje sneeuw gezien. De verf ziet er nog mooi uit. Ik heb er wel een laagje vernis overheen gedaan. Dit doe ik bij alle kipjes die het atelier verlaten. Ik adviseer om ze in de winter lekker binnen te halen. Ben je het per ongeluk toch vergeten? Je schuurt ze op met een grof schuurpapiertje en je kunt je hippe kippen beschilderen met nieuwe laagjes verf.

 

  • Workshop van 10.00 uur tot 16.00 uur. Data staan hieronder in de kalender.
  • Je kunt jezelf individueel inschrijven of als groep
  • Koffie, thee, koek en een heerlijke lunch zijn inbegrepen.

 

 € 55,-

 

 

Normaal staat hieronder een boekingskalender

Helaas is dat nu niet het geval. Vanaf juni ga ik weer starten met het geven van workshops. Omdat ik elf maanden gesloten ben geweest, moeten er nog heel veel workshops ingehaald worden. Ik heb honderden vouchers uitgeschreven. Deze cursisten hebben me enorm geholpen om door deze zware tijd heen te komen. Ik heb besloten om voor hun tot het einde van het jaar de hele workshopagenda vrij te houden.

Wanneer ga ik weer nieuwe boekingen aannemen?

Dat weet ik nog niet precies, zodra het weer mogelijk is zien jullie vanzelf hier de boekingskalenders. Ik verwacht dat het 2022 wordt. Heel vervelend voor jullie nu, maar ik vind dat ik het verplicht ben aan alle cursisten met een voucher.

Liefs Diane

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG