2handjes | creative workshops (logo)
2handjes logo met telefoon en mail
facebook linkedin youtube 2handjes-social-media-pinterest Instagram Icon

foam dagworkshop

In één dag zelf een foam pruik of foam hoed maken.

Foam is een geweldig product om super gave foamhoeden en pruiken van te maken. Een hoed of pruik van foam is erg comfortabel om te dragen. Lekker licht, kleurecht en waterproof. Daarom zijn foam pruiken en hoeden zeer geschikt voor carnavalsvierders, carnavalsoptochten, theatervoorstellingen en festivals.

Ik heb al heel wat jaartjes ervaring en veel verschillende cursisten in mijn atelier gehad. Ik heb genoeg foto’s om inspiratie op te doen om zelf een gave foampruik te maken. Natuurlijk help ik je tijdens de dagworkshop om een goed ontwerp te maken en geef ik tips zodat de uitvoering een fluitje van een cent is.

Begin maar eens met deze gave foto’s door te kijken. Dit zijn allemaal foto’s van workshoppers welke een eigen hoed of pruik hebben gemaakt. Ik ben geen fotograaf dus het zijn spontane foto’s gemaakt in het atelier. Een professionele fotograaf kan alles mooi maken..

 

De workshop foam pruiken maken bij 2Handjes.

Is een hele dag lekker creatief ontspannen bij Diane in het atelier in Dongen. Of je nu alleen komt of met een groep.

foampruiken maak je met je handjes Aan het eind van de dag heb je een fantatische hippe foam pruik of hoed gemaakt.

      foamhoed maak je met je handjes Je ontwerpt zelf of kies uit één van de vele voorbeelden (Diane helpt je hierbij).

foampruik maken bij 2handjes Een heerlijke lunch is inbegrepen (ook voor vegetariërs).

  workshop foamen bij 2handjes We beginnen altijd met een foamkapje, het basis model dat altijd past.

 

Met welke kleuren ga jij je foampruik maken?

De voorraad foam is heel erg groot, maar niet eindelooooooos. Wil je zeker zijn dat ik voldoende van je kleuren in huis heb? In de bevestigingsmail van je reservering staat hoe je aan mij door kunt geven welke kleuren je zeker wilt gebruiken. Dan zorg ik ervoor dat dat er voldoende van in huis is. Ga ook gerust los met allerlei blingbling materialen en boa's. Breng die wel zelf mee. Ik help je graag om je te leren hoe je ze bevestigd op je foampruik of foamhoed. De remmen mogen volledig los!

  foam pruiken maken creatieve workshop

 

We werken altijd vanuit een basismodel, extra uitleg.

Een goed begin is het halve werk. Om niet uren bezig te zijn met snijden, heb ik besloten om voor jullie kant en klare foamstroken in te kopen en voorgesneden kapjes. Er zijn stroken van 1 en 2cm , allemaal strak van model. Daarnaast heb ik alle kleuren foam op de rol om vormen uit te halen. Je hebt alle tijd om te werken aan je ontwerp. Genieten van de workshop foam is hier ook erg belangrijk.

Op internet zijn foto's te vinden van de meest geweldige foampruiken. Een foampruik maken is arbeidsintensief. Ieder krulletje en vorm moet je eerst maken door de foam te verwarmen. Wil je zo'n speciaal ontwerp maken dan kost dat gewoon meer tijd.

 

 

  • Workshop van 10.00 uur tot 16.00 uur. Data staan hieronder in de kalender.
  • Je kunt jezelf individueel inschrijven of als groep.
  • Groepen maximaal 12 personen.
  • Koffie, thee, koek en een heerlijke lunch zijn inbegrepen.

 

€ 54,50

 

 

Normaal staat hieronder een boekingskalender

Helaas is dat nu niet het geval. Vanaf juni ga ik weer starten met het geven van workshops. Omdat ik elf maanden gesloten ben geweest, moeten er nog heel veel workshops ingehaald worden. Ik heb honderden vouchers uitgeschreven. Deze cursisten hebben me enorm geholpen om door deze zware tijd heen te komen. Ik heb besloten om voor hun tot het einde van het jaar de hele workshopagenda vrij te houden.

Wanneer ga ik weer nieuwe boekingen aannemen?

Dat weet ik nog niet precies, zodra het weer mogelijk is zien jullie vanzelf hier de boekingskalenders. Ik verwacht dat het 2022 wordt. Heel vervelend voor jullie nu, maar ik vind dat ik het verplicht ben aan alle cursisten met een voucher.

Liefs Diane

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG