2handjes | creative workshops (logo)
2handjes logo met telefoon en mail
facebook linkedin youtube 2handjes-social-media-pinterest Instagram Icon

workshop natuurlijk en hip, maak een mooie krachtstok

Maak kleurrijke kunst zoals de Aboriginals, noem het je krachtstok.

 

Beschrijving van de workshop een object of als krachtstok:

Ik, Diane van 2handjes wordt hier heel blij en creatief van. Geïnspireerd door de felle kleuren en de natuur ontstond er spontaan een nieuwe workshop. In het atelier liggen prachtige takken klaar, maar zelf een mooie tak meenemen mag altijd. Een creatieve workshop doen met een tak die je zelf gevonden hebt geeft wellicht nog meer inspiratie.

Je gedecoreerde tak is een decoratief object. Bij de Aboriginals was het een stok die je kracht gaf. Tegenwoordig zijn veel mensen hooggevoelig. Zei ervaren deze workshop dan ook heel anders. Het geeft ze echt kracht. Deze workshop kun je ook volgen voor enkele uurtjes. De stok is dan wel een stuk kleiner. De workshop van enkele uurtjes wordt vaak gekozen voor het krachtstok maken. 

Keuze aan materialen voor je krachtstok.

Als eerste laat ik je een waterval aan natuurlijke materialen zien. Naast het natuurlijke heb ik lintjes, verf, kralen, schelpen, veertjes en zo kan ik nog wel even doorgaan. Keuze genoeg dus. Hieruit ga je kiezen. Eerst bepaal je een stijltje. Natuurlijk, fel, zwart/wit. De ervaring leert dat je tijdens het maken genoeg creatieve inspiratie krijgt. Dotpainting past zeker goed bij zelf aboriginal kunst maken. Gereedschapjes om prachtige stippen te zetten zijn aanwezig. Ook leer ik je om hier speciale verf voor te maken.
Deze kleurrijke kunst uit Australië is kunst om blij van te worden. Kleur in ons leven ervaar ik in iedergeval als heel prettig.

Genieten van een workshop is ook belangrijk bij 2handjes. Neem dan ook regelmatig een momentje voor een kop koffie of thee en geniet van de heerlijke lunch.

Op de foto's zie je dat je een staand of een liggend ontwerp kan maken. Dat bepaal je wanneer je hier bent.

 

 

  • Workshop van 10.00 uur tot 16.00 uur. Data staan hieronder in de kalender.
  • Je kunt jezelf individueel inschrijven of als groep.
  • Koffie, thee, koek en een heerlijke lunch zijn inbegrepen.

€ 65

 

Boek je dagworkshop om een krachtstok te maken via onderstaande kalender

Een hele dag lekker werken aan een mooi project bij Diane in haar atelier in Dongen

Kies eerst uw datum en vul daarna het formulier in dat hieronder tevoorschijn komt.

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG