2handjes | creative workshops (logo)
2handjes logo met telefoon en mail
facebook linkedin youtube 2handjes-social-media-pinterest Instagram Icon

creatief met beton

Een éénmalige workshop betongieten!
Helaas deze dag is geweest in het voorjaar van 2019 komt hij terug!

Uitdagingen, ook ik heb ze nodig!  De afgelopen weken ben ik druk aan het experimenteren geweest met allerlei soorten beton. Een super gaaf product waar we samen gave lampen en andere woonaccessoires van kunnen maken.

De bedoeling was om er een dagworkshop van te maken, maar het worden twee leerzame halve dagen.

Omdat een kwaliteitsproduct en een mooie uitstraling voor mij heel belangrijk is heb ik besloten om niet met snelbeton te werken maar met beton met een langere droogtijd. De mogelijkheden zijn vele malen groter en leuker.

Om tot een mooi eindresultaat te komen hebben we daarom twee halve dagen nodig. Dit wordt geen vaste workshop binnen het programma van 2handjes.

Deze unieke kans  is

op vrijdag 14 september en zaterdag 15 september

Kies voor de ochtend  (9.30 uur- 12.30 uur)  of voor de middag (13.00 uur- 16.00 uur). Boek je voor de ochtend, dan is dat voor beide dagen zo.

Wat ga je leren?
De mogelijkheden met beton zijn oneindig en de fouten en problemen die ik ondervonden heb gaan jullie zeker overslaan. Kennis delen is het liefste wat ik doe. Ik leer jullie mengen, mallen maken en het werken naar een mooi eindresultaat.

Wat kun je maken?
Iedereen krijgt de beschikking over 25 kilo beton. Ik laat jullie hieronder zien wat ik allemaal gemaakt heb. Ik kan je vertellen het was verslavend. Ik was niet te stoppen. Ik wil jullie geen vaste keuzes opleggen, maar ik wil natuurlijk wel weten waar je voorkeur naar uitgaat. Je maakt minimaal vier items. Daarom lijkt het me handig als we daar even over mailen. Ik kan je dan vertellen of het haalbaar is.

Om een voorbeeld te geven: Het is mogelijk twee srtakke bloklampjes te maken, een deurstopper en nog wat waxinelichtjes.

Wat ga je betalen voor deze twee halve dagen?
Dat is een lastige, de prijs zal variëren tussen de € 100,- en € 125,- (afhankelijk van wat je gaat maken).

Hoeveel plaatsen heb ik?
Er zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar, 10 in de ochtend en 10 in de middag.

Stuur een mailtje om je plekje te reserveren !

Ik heb enorm veel zin om met jullie deze uitdaging aan te gaan.
Diane 
(betonexpert) Hungry Face Emoji large

 

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG