2handjes | creative workshops (logo)
2handjes logo met telefoon en mail
facebook linkedin youtube 2handjes-social-media-pinterest Instagram Icon

creatieve workshop botanisch wonen

Woontrends 2020-2021 :  Botanisch wonen is er eentje van.

Ben jij ook gek op de botanische woontrend? Wat is de combinatie van blank hout, natuurlijke materialen en doorleefd hout met groenaccenten en planten toch fijn om in te leven. Ik voel me helemaal happy in deze woonstijl.
Wil jij ook wat meer van deze stijl in je woning dan is dit de perfecte workshop.


De workshop botanisch wonen is verrassend en tof.

Een hele dag lekker creatief ontspannen bij Diane in het atelier in Dongen

botanisch wonen Aan het einde van de dag heb je verschillende creaties

      uitje botanisch Wat je gaat maken kies je op de dag zelf

woontrend botanisch Een heerlijke lunch is inbegrepen.

  woontrend natuurlijke materialen Je boft, dit is de woonstijl van Diane zelf.

Wat meer uitleg over deze workshop botanisch wonen?

Deze workshop is inmiddels een goed geboekte workshop. Niet de beste want niet iedereen heeft deze woonstijl in huis. Ik voel me er heerlijk bij. Ontwerpen is mijn uitlaatklep en dat doe ik regelmatig voor thuis. Op deze manier geef ik mijn creatieve prikklels de ruimte. Dat is goed voor me:). Die ontwerpen komen dan ook in mijn atelier te staan. Het is niet te doen om van alle nieuwe ontwerpen een aparte workshop te maken. Het leek mij een goed idee om te kiezen voor een flexibele keuze bij deze workshop. Je boekt de workshop, komt naar het atelier en bepaald dan wat je allemaal gaat maken om thuis je botanische sfeertje te krijgen. Kijk voor wat inspiratie vast naar de foto's hieronder.

 

Welke planten passen er bij Botanisch wonen?

Gelukkig heb ik groene vingers, ben ruim 10 jaar bloemist geweest. Altijd handig om jullie advies te geven over welke planten passen in de Botanische woontrend.

Opdringerig ben ik zeker niet, ik help je graag om thuis dit heerlijke sfeertje te maken. Ik ben fan van Botanisch wonen!

 

  • Workshop van 10.00 uur tot 16.00 uur. Data staan hieronder in de kalender.
  • Je kunt jezelf individueel inschrijven of als groep
  • Koffie, thee, koek en een heerlijke lunch zijn inbegrepen.

€ 75,00

 

 

Normaal staat hieronder een boekingskalender

Helaas is dat nu niet het geval. Vanaf juni ga ik weer starten met het geven van workshops. Omdat ik elf maanden gesloten ben geweest, moeten er nog heel veel workshops ingehaald worden. Ik heb honderden vouchers uitgeschreven. Deze cursisten hebben me enorm geholpen om door deze zware tijd heen te komen. Ik heb besloten om voor hun tot het einde van het jaar de hele workshopagenda vrij te houden.

Wanneer ga ik weer nieuwe boekingen aannemen?

Dat weet ik nog niet precies, zodra het weer mogelijk is zien jullie vanzelf hier de boekingskalenders. Ik verwacht dat het 2022 wordt. Heel vervelend voor jullie nu, maar ik vind dat ik het verplicht ben aan alle cursisten met een voucher.

Liefs Diane

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG