2handjes | creative workshops (logo)
2handjes logo met telefoon en mail
facebook linkedin youtube 2handjes-social-media-pinterest Instagram Icon

Botanische krukje decoreren voor in je huis.

De krukjes zijn van blank hout. Lekker stevig, je kunt dit krukje dan ook gebruiken om op te zitten. Maar misschien maak je er liever een plantentafeltje van. Helemaal hip momenteel de botanische woontrend.
Deze woontrend is een combinatie van blank hout, natuurlijke en doorleefde materialen. Met veel groenaccenten en planten is dit een hele fijne omgeving om in te leven.

Wil je ook meer van deze sfeer in je huis dan is deze workshop een mooi begin.


Welke materialen zijn er allemaal?
Teveel om op te noemen eigenlijk. Acrylverf is er in heel veel kleuren, samen mengen we de juiste kleur. Heb je thuis al een bepaalde kleur die je terug wil laten komen, breng dan een staaltje van de kleur mee.
Om je krukje verder te verfraaien heb ik allerlei natuurlijke materailen, touw, leer en houten kralen. Op de foto's zie je ook dat ik op de bovenkant bloemen heb gedaan. Ik heb verschillende printjes in het atelier liggen.
Hoe we alles bevestigen leer ik je natuurlijk. Heb je zelf een leuke print breng die gewoon mee of bel er even over.

In het hout kunnen we ook mooie tekeningen inbranden, hiervoor heb ik diverse sjablonen voor je. Ik kocht deze week nog een mooi sjabloon van een ananas, deze ga ik nog uitproberen.
Mijn nieuwe huis is ook helemaal in deze stijl,  ik ben dan ook vaak met het botanische bezig.

Wil je nog meer Botanische sfeer in huis?
Kijk dan bij de workshop Botanisch wonen

Welke planten passen er bij Botanisch wonen?
Gelukkig heb ik groene vingers, ben ruim 10 jaar bloemist geweest. Altijd handig om jullie advies te geven over welke planten passen in de Botanische woontrend.

Opdringerig ben ik zeker niet, ik help je graag om thuis dit heerlijke sfeertje te maken. Ik ben fan van Botanisch wonen!

 

  • Workshop van 10.00 uur tot 16.00 uur. Data staan hieronder in de kalender.
  • Je kunt jezelf individueel inschrijven of als groep
  • Koffie, thee, koek en een heerlijke lunch zijn inbegrepen.

€ 65,00

 

 

Normaal staat hieronder een boekingskalender

Helaas is dat nu niet het geval. Vanaf juni ga ik weer starten met het geven van workshops. Omdat ik elf maanden gesloten ben geweest, moeten er nog heel veel workshops ingehaald worden. Ik heb honderden vouchers uitgeschreven. Deze cursisten hebben me enorm geholpen om door deze zware tijd heen te komen. Ik heb besloten om voor hun tot het einde van het jaar de hele workshopagenda vrij te houden.

Wanneer ga ik weer nieuwe boekingen aannemen?

Dat weet ik nog niet precies, zodra het weer mogelijk is zien jullie vanzelf hier de boekingskalenders. Ik verwacht dat het 2022 wordt. Heel vervelend voor jullie nu, maar ik vind dat ik het verplicht ben aan alle cursisten met een voucher.

Liefs Diane

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG