2handjes | creative workshops (logo)
2handjes logo met telefoon en mail
facebook linkedin youtube 2handjes-social-media-pinterest Instagram Icon

workshop mozaieken,

Een workshop mozaïek, toveren met kleurrijke tegeltjes op een dienblad of schaal.

Beschrijving van de workshop mozaïek:

Ik leer je mozaïeken. Het begint met de basis. Hoe maak je een stappenplan om een mooi eindresultaat te krijgen? Hoe knip je de tegeltjes? Welke lijm moet je gebruiken?  Gebruik je glasnuggets erbij dan gebruiken we andere lijm.

Maak het jezelf een eerste keer niet te moeilijk, het leren knippen en verwerken van de tegeltjes en glas is tijdrovend. Begin een eerste keer niet aan een ingewikkeld patroon. Er is keuze uit veertig kleuren tegeltjes. Hiermee kun je zeker een mooi ontwerp maken. Je hebt een dagworkshop geboekt en het is leuk als je ontwerp aan het einde van de dag af is en mooi toch?

Ik voer daarom mijn eigen stijl van werken in deze workshop door. We creëren daarom de eerste keer uit de vrije hand, geen ingewikkeld patroon. Waarschijnlijk heb je het nog nooit gewerkt aan een mozaïek?
Wanneer je de technieken beheerst komt een ontwerp met een prachtig patroon vanzelf. Ervaar eerst wat mozaïek is en begin dan een volgende keer een een "project" een werk waar je heel veel uren in steekt.

Wil je meteen aan de slag met een ingewikkeld patroon, dan verwijs ik je liever door naar een collega die dat meteen doet in een workshop mozaiek met een onervaren cursist. Ik sta daar niet achter.

Genieten van een workshop is ook belangrijk bij 2handjes. Het motto relax en lach houden we er hier graag in.
Neem dan ook regelmatig een momentje voor een kop koffie of thee en geniet van de heerlijke lunch.

 

Neem ik mijn dienblad of schaal meteen mee naar huis?

Helaas, het maken en het inwassen met voegsel, gaat niet op de dag zelf. De lijm moet eerst drogen. Ik stuur hier niemand weg met een zakje cement en een gebruiksaanwijzing. Waarschijnlijk staan er in Nederland nog heel wat schalen die nooit afgewerkt zijn.
Ik heb besloten dat ik de schaal inwas met voegmiddel voor je. Een klein beetje geduld is dan wel een vereiste. Ik begrijp dat je de mooie schaal snel in huis neer wilt zetten. Dus uiterlijk 2 weken na je workshop staat hij voor je klaar.

Een workshop mozaïek is altijd genieten!

 

 

  • Workshop van 10.00 uur tot 16.00 uur. Data staan hieronder in de kalender.
  • Je kunt jezelf individueel inschrijven of als groep.
  • Koffie, thee, koek en een heerlijke lunch zijn inbegrepen.

€ 70

 

Kies eerst uw datum en vul daarna het formulier in dat hieronder tevoorschijn komt.

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG