2handjes | creative workshops (logo)
2handjes logo met telefoon en mail
facebook linkedin youtube 2handjes-social-media-pinterest Instagram Icon

doebox tapasplank branden thuis project

Ontwerp je persoonlijke tapasplank, geniet van een complete doebox voor thuis.

De hapjes die je serveert op een tapasplank die je zelf gemaakt hebt is nog leuker. Of misschien geef je hem wel cadeau aan iemand. Een persoonlijk gemaakt cadeau doet het altijd goed. Wil je het allebei? Bestel dan ook nog een losse tapasplank. Je moet het even apart bestellen, maar verstuur het als één bestelling. 1 maal verzendkosten.

Wat mag ik verwachten van mijn thuispakket?

Alle vaste ingrediënten zitten in je box. Je maakt bij het bestellen een keuze welke tapasplank je wil. De tapasplank van steigerhout zit in de basisprijs. Kies je voor de beukenhouten plank dan betaal je net iets meer. Kies ook welke kleur leerbanden je aan je plank gaat maken. Daarnaast maak je een keuze om een brander aan te schaffen of er één te huren voor een week. Uiteraard krijg je ook een fijne werkbeschrijving hoe je werkt met de brander en afbeeldingen overbrengt op je tapasplank.

Nog even wat meer over de brander. Met deze brander kun je heel fijn werk maken. Er zitten vier verschillende kopjes bij die je handig kunt wisselen. Naast het werken op hout kun je er ook mee in leer werken.  Er zijn verschillende leerpakkettten te koop. Denk aan leer voor schilderijtjes en om kaarsen. Dit los leer vindt je ook op de pagina losse onderdelen.

De ingrediënten voor je creatieve doebox voor thuis.

Basisingrediënten voor de doebox Tapasplank branden:

ingredienten doebox tapasplank  Tapasplank (kies je model bij bestellen)

tekening overbrengen op hout  Carbonpapier en potlood

tekening overbrengen op hout  Een uitgebreide beschrijving voor de perfecte uitvoering

Vrije keuze:

ingredienten doebox hippe kaarsen  Andere tapasplank met leerbanden

ingredienten doebox hippe kaarsen  Koop of huur een hout/leer brander

 € 21,50

basisprijs+ optie die je kiest

 

Ga nu over tot bestellen en maak je keuzes.

Vul je adresgegevens in, maak je keuzes. Huur of koop de brander. Kies je voor huren, dan betaal je natuurlijk een borg voor de brander. Deze stort ik terug nadat ik de brander onbeschadigt terug ontvangen heb. Om de brander te retourneren doe ik een speciaal doosje in je doebox met de retourinstructies.

Na het afronden van je bestelling betaal je via ideal je doebox tapasplank branden. In je mailbox ontvang je een bevestiging van je bestelling en betaling. Ook ontvang je de werkbeschrijvingen die bij je doebox hoort. De doeboxen worden altijd verstuurd op donderdag( op donderdag besteld, je doebox komt pas de week erna naar je toe). Ophalen doen we na telefonisch overleg.

Heb je nog onbeantwoorde vragen voor je gaat bestellen?

Pak de telefoon en

bel 2handjes

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
0,00

Inspiratie om je tapasplank te decoreren.

Deze foto's worden steeds aangevuld. Vindt je het leuk om zelf ook tussen te staan. Stuur me dan een foto van je tapasplank als hij klaar is.

 

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG