2handjes | creative workshops (logo)
2handjes logo met telefoon en mail
facebook linkedin youtube 2handjes-social-media-pinterest Instagram Icon

doebox kippen beschilderen om thuis te doen

Doebox kippen beschilderen, leuk om thuis te doen.

Wat zijn ze schattig deze kipjes en in huis tussen de planten zetten kan natuurlijk ook. Met de doebox kippen beschilderen zijn deze dotjes eenvoudig thuis te beschilderen ,alle materialen zijn aanwezig in de box. Je stelt je doebox zelf samen wat betreft de kleuren verf. Er zijn verschillende kleurencombinaties om uit te kiezen.

 

Wat mag ik verwachten van mijn thuispakket?

Op een paar kleine zaken die je toch al in huis hebt kun je meteen aan de slag. Ik zelf raak geirriteerd als ik eerst naar de winkel moet om nog iets te halen wat er niet bij zit. Deze emotie slaan jullie over.

Alle pakketten die je bij me koopt zijn een vertaling van een workshop die je in mijn atelier zou volgen. Het is net alsof ik er toch een beetje bij ben. De beleving is bij mij net zo belangrijk als het eindresultaat. Werken met fijne gereedschappen is kwalitatieve materialen is daarbij een eerste vereiste. Om een voorbeeld te geven, met een frutpenseel is het heel lastig om een mooie lijn te zetten. De kwaliteit van de haren zijn hierin belangrijk. Ik beschrijf de stappen duidelijk. Het wordt geen nadoe actie er is zeker ruimte voor je eigen creativiteit. Daarnaast kan me wel voorstellen dat je soms al gereedschapjes of verf in huis hebt en die niet weer gaat kopen. Bij dit thuispakket zit alles bij. Je hoeft alleen kleuren te kiezen voor de verf en de relïefpaint.

 

De ingrediënten voor je creatieve doebox voor thuis.

Basisingrediënten voor de doebox kippen beschilderen:

ingredienten doebox hippe kippen    Set van 2 kipjes

ingredienten doebox hippe kippen    Potlood

ingredienten doebox hippe kippen    Acrylverf in gewenste kleur (kies je bij bestellen)

ingredienten doebox hippe kippen   1 Tube relïefpaint in de gewenste kleur (kies je bij bestellen)

ingredienten doebox hippe kippen   1 Set hobbypenselen

ingredienten doebox hippe kippen    Een uitgebreide beschrijving voor de perfecte uitvoering

 

 € 34,50

compleet pakket

 

Ga nu over tot bestellen en maak je keuzes.

Vul je adresgegevens in, maak je keuzes van kleuren ) voor je doebox kippen beschilderen. Na het afronden van je bestelling betaal je via ideal je doebox. In je mailbox ontvang je een bevestiging van je bestelling en betaling. Ook ontvang je de werkbeschrijvingen die bij je doebox horen. De doeboxen worden altijd verstuurd op donderdag( op donderdag besteld, je doebox komt pas de week erna naar je toe). Ophalen doen we na telefonisch overleg.

Heb je nog onbeantwoorde vragen voor je gaat bestellen?

Pak de telefoon en

bel 2handjes

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
0,00

Inspiratie om je hippe kipjes te beschilderen.

Om je te inspireren voor je aan je doebox kippen beschilderen begint wil ik je graag wat voorbeelden laten zien. Deze voorbeelden vul ik steeds aan met nieuwe inspiratie. Stuur me straks maar wat foto's van je eindresultaat.

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG