2handjes | creative workshops (logo)
2handjes logo met telefoon en mail
facebook linkedin youtube 2handjes-social-media-pinterest Instagram Icon

Ja, de eerste stap is gezet. Ik heb een nieuw atelier gehuurd op het HeuvelPark. Tijd voor stap 2, het pand

aan Hoge Ham 19 te koop zetten. Ruim 12 jaar heb ik er met veel plezier gewoond en gewerkt. Of ik het huis ga missen? Ik denk het niet, maar vraag het me gerust over een jaartje nog eens. Ik zal je dan eerlijk antwoord geven. Ik ga zeker iets heel moois zetten neerzetten en voor mezelf en de kinderen een leuke stek zoeken. En een ander doel is wat meer vrije tijd. Na de verkoop kan ik me het veroorloven om dit te doen. De vrije tijd ga in invullen met tijd voor "eigen werk" beeldhouwwerken en maken van steen en prachtige kralen maken van glas. En daarnaast af en toe niets doen (de grootste uitdaging)

Voor mijn "paradijsje" had ik een eigen website gemaakt. Er stond een woonvideo op waar ik de kijker binnen liet kijken in mijn wereld. “Een dag uit het leven van Diane”. Helaas jullie kunnen hem nu niet meer zien de website is uit de lucht. Mijn huis is inmiddels verkocht.

En nu het verhaal over Jozef. Van een vriendin kreeg ik een beeldje van de heilige Jozef. Ik moest hem begraven in de voortuin op zijn kop met het gezicht naar de voordeur. Dit heb ik braaf gedaan wel in een bloempot omdat ik geen voortuin heb. Iedere dag heb ik het bijgeleverde gebedje opgezegd. Doe je dit braaf dan wordt je huis binnen 3 maanden verkocht. En dat is gelukt. BEDANKT JOZEF!

Ik kan verder met mijn volgende droom.

Tot laterrr.....

Diane

Lees alle verhuisblogs

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG