2handjes | creative workshops (logo)
2handjes logo met telefoon en mail
facebook linkedin youtube 2handjes-social-media-pinterest Instagram Icon

Opgeruimd staat netjes, dat is één van mijn motto's. Ik kan en wil niet werken in een rommelige ruimte. Dat weten jullie

wel toch? Bij 2handjes is het nooit een bende. Omdat ik ook wat meer tijd ga besteden aan mijn " eigen werk" komt er een vast Diane plekje. Lekker dicht bij de verwarming. Aan de Hoge Ham lag de speksteen voorraad buiten, dat ga ik hier niet doen. Iedereen kan zo het terrein op om een wandelingetje te maken. Je mag niet van het slechte van de mens uit gaan, maar toch.

De volledige voorraad uit de garage moet ook in de ruimte. Hoe zal ik dat eens op gaan bergen? De grote voorraad mag uit het zicht, maar de graai voorraad moet makkelijk te pakken zijn. Er komen twee magazijntjes. Een kleine en een wat grotere. Voor de graaivoorraad heb ik iets leuks bedacht.

Jullie kennen vast wel de kringloopwinkels. Spullen een tweede leven geven is een mooi iets vind ik. Ik heb oude kasten gekocht. Ik ga een verschillende kasten maken. Een verfkast, een sieradenkast, een lijmkast en nog een paar andere. Ik ga ze op grote wielen zetten, dan rijden we ze zo het atelier binnen. Ik zal ze zeker gaaf decoreren. Je ziet het laterrr .

Ik begin me al aardig thuis te voelen in mijn nieuwe ruimte. Het moet er uiteindelijk zo uit zien dat jullie bekkies openvallen op 11 en 12 maart. Dat is mijn grote doel.

Tot laterrr....

Diane

Lees alle verhuisblogs

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG