2handjes | creative workshops (logo)
2handjes logo met telefoon en mail
facebook linkedin youtube 2handjes-social-media-pinterest Instagram Icon

Overal heb ik laadjes, kastjes en plekjes waar spullen opgeborgen liggen. De grote kasten waar de sieraadonderdelen in liggen gaan niet mee.

En waar ga je al die spullen dan laten Diane? Tja. Een groot gedeelte van de spulletjes om sieraden te maken geef ik weg. Ik weet zeker dat de bejaarden er blij mee zijn, lijkt me een mooie bestemming.  En wat overblijft, daar wil ik een nieuwe kast voor.

Al een tijdje heb ik mijn oog laten vallen op de Facebookpagina van 131 Trading in Sprang-Capelle. Een super gave vintagewinkel. Helaas of misschien wel goed heb ik bijna nooit vrij op zaterdag. Deze winkel is alleen op zaterdag open. Als ik nieuwe sfeermakers wil mag ik toch wel één keertje daar heen?  Op naar Sprang. Ik weet nu al dat deze hebberd er niet te vaak heen moet. Wat een leuke winkel. Zeker de moeite waard voor jullie om te gaan kijken.

Ik heb een kast gekocht met 60 laadjes erin, industriële lampen en een leutig karretje. Het was lastig om alles niet meteen mee te nemen, maar het staat nu nog in de weg. Gelukkig kan ik regelmatig naar de foto’s kijken en komt er meteen een big smile op mijn toet. Ik kan niet wachten om alles op te halen.

Ik zeg tot laterrr....

Diane

Lees alle verhuisblogs

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG