2handjes | creative workshops (logo)
2handjes logo met telefoon en mail
facebook linkedin youtube 2handjes-social-media-pinterest Instagram Icon

In het atelier aan de Hoge Ham heb ik regelmatig dopjes verwerkt van bierflesjes en frisdrank. Recycle vind ik écht leuk.

In mijn nieuwe atelier moest gewoon een wandje met dopjes komen. Tja en dan heb je er wel veel nodig. Ik heb uit Bali mijn dopjes van de bintang meegenomen, maar dat waren er maar een paar( lol). Mijn Balinese kunst! Gelukkig heb ik meerdere adresjes waar ik aan kan kloppen. In een paar maanden tijd hebben ze vuilniszakken vol voor me gespaard.

Bijna ging het mis. Troep op de verbouwingsvloer is not done bij Diane, dus iedereen ruimt steeds op. Je raadt het al de zakken met dopjes lagen in de container. Gelukkig heb ik ze kunnen redden. Samen met Fred heb ik twee dagen geplakt. De dopjes hebben we op de wand geplakt met tegellijm. Wandje inpappen en de dopjes er gewoon erin drukken. Ik heb ze niet geteld, maar broerlief heeft een poging gedaan en kwam ver boven de 10.000. Lijkt me veel.

Wil je het weten je mag ze tellen straks hoor! Over een tijdje gaan we de wand nog inwassen met wit voegmiddel. Dit doen we als ik mijn mozaïekwandjes klaar heb. Is het nog een beetje leuk om te lezen?
Ik breng veel tijd alleen door in mijn nieuwe atelier. Ik geef veel minder workshops om alles op tijd af te hebben. Ik mis wel het praten, kletsen met jullie. Door lekker blogjes te schrijven neem ik jullie mee in de verbouwing en is het gemis minder.

Ik zeg tot laterrr....

Diane

Lees alle verhuisblogs

Copyright 2Handjes Algemene Voorwaarden | AVG